• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Tijd voor de herfst!

Tijd voor de herfst!

Ik ben dol op de herfst, op de herfstkleuren van buiten, maar ook de kleuren die worden gebruikt voor de kleding van het moment. Ik ben graag buiten met de herfst, want ik vind het heerlijk om met m’n nieuwe laarsjes door de blaadjes te shoppen én lekker weg te kruipen in mijn dikke jas! Herfst vind ik heel erg leuk, mits het niet zoveel regent en weinig waait. Hier kan je heel veel leuke kleding vinden voor de komende herfst, helemaal passend bij de trend van nu.

Tijd voor de herfst!

Fijne warme jassen waar je in kan verdwijnen, maar ook mooie laarsjes waarmee je goed voor de dag kan komen. Mooie kleuren zoals bordeaux rood, maar ook een bijzondere kleur groen die erg mooi uitkomt in het leren jasje.

Ik heb een aantal items uitgezocht die heel erg passen bij mij als persoon en bij mijn stijl. Ik draag graag laagjes kleding, omdat ik dus een echte koukleum ben. Ik kom net van vakantie en ik heb mijn herfstkleding al snel tevoorschijn getoverd én krijg daardoor nog meer zin om mijn kledingkast verder aan te vullen. Ik ben dol op kleding die makkelijk zit en de rokjes/jurkjes mogen niet te kort zijn, dat vind ik zelf niet prettig. Ik vind het leuk om mooie basics op veel verschillende manieren te kunnen combineren, zoals het mooie bordeaux rode jurkje! Kan prachtig met blote benen, maar ook met een mooie panty, leren jasje en een mooie hoed op!

Ik draag heel graag warme truien waar je het liefst ook nog in kan verdwijnen, maar ze moeten niet zo dik zijn dat ik voor m’n gevoel niet meer kan bewegen. Dat als je op de fiets stapt en het zweet je al uitbreekt. Mooie truien zijn soms lastig te vinden én de truien hierboven vind ik er heerlijk uitzien. De lichte, maar ook warme kleurencombinaties van deze herfst vind ik bijzonder. Bordeaux rood is de laatste tijd m’n favo kleur, dus ik word heel erg gelukkig van deze trend.

Tags: