• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Polette Popup Store event

Polette Popup Store event

 

Hi! Afgelopen donderdag was ik uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de net geopende Pop up store van Polette. Polette is een heel erg leuk en betaalbaar brillenmerk, wat tot voor heen alleen een online shop was. Ik vond het heel erg leuk dat ik was uitgenodigd, aangezien ik ook een prachtige bril van het merk had gespot. Ik kon deze bril meteen even passen, een drankje drinken en even gezellig kletsen.

Ik ben zelf niet gezegend met hele goede ogen. Ik heb aan mijn ene oog -3.50 en aan mijn andere oog – 4,25. Ik ben dus een lenzen- en brillendrager. Ik draag overdag vaak mijn lenzen en in de avond een bril. Een andere dag heb ik juist weer meer zin om een bril te dragen. Lenzen vind ik soms gewoon wat handiger en fijner en met sporten is echt ook echt een musthave. Ik zie namelijk niet zoveel zonder lenzen of bril.

Ik vind brillen uitzoeken echt heel erg leuk. Een duur grapje wordt dat als je meerdere brillen wil, om ze mooi te kunnen combineren met je outfit. Polette vindt dat brillen ook veel te duur worden en hebben voor monturen + glazen op sterkte echt hele fijne prijsjes.

Ik vond het heel erg leuk om diverse monturen te passen. Serieuze monturen, maar ook monturen die ik meteen tof vond, gekke zonnebrillen en brillen die mij echt niet stonden. Ik vind zwarte brillen altijd erg mooi, maar door m’n lichte haarkleur vind ik zwart altijd iets te hard staan. Bruin vind ik een mooiere kleur voor bij blond haar, dat maakt het iets zachter in je gezicht. Ik heb dan ook heel veel brillen gepast die een bruinige kleur in het montuur hadden.

De derde bril in deze collage is m’n favoriet! Wat vinden jullie? 

Bedankt Polette voor de uitnodiging voor het Polette Popup Store event. Ik vond het heel erg leuk om jullie collectie eens in het echt te zien en diverse brillen te passen.