• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Outfit – weer wennen aan de Nederlandse temperaturen

Outfit – weer wennen aan de Nederlandse temperaturen

Na onze vakantie op Zakynthos moet ik echt weer wennen aan de Nederlandse temperaturen. Ik heb het ijskoud gehad de eerste dagen en ik keek iedere ochtend toch iets wat verloren naar mijn eigen kledingkast. Ik vond het zoooo koud en dat terwijl het zo rond de 16 graden was toen wij aankwamen. Totaal niet meer gewend en na al die dagen in zomerkleding rond gelopen te hebben, moest ik weer even wennen aan het herfstweer waar wij meteen mee te maken kregen. Het eerste wat ik deed toen ik thuis was gekomen was een een lekkere dikke trui aan en het liefst had ik ook de kachel meteen aangezet..

Naar mate wij dichterbij Amsterdam Centraal kwamen (gaan altijd met het NDSM pondje) werd het weer lekkerder (op een windje na) en kwam de zon tevoorschijn. Ik wilde eigenlijk nog een vestje aan doen over de trui met lange mouwen die ik aan heb (jup, weer streepjes). Ik bedacht mij dat het soms wel heel heel heel erg warm kan zijn in de winkels en koos voor een wat warme jas, namelijk deze mooie groene. De Clarks kunnen met deze temperaturen heel erg goed! Met de warme temperaturen vind ik ze toch wel erg warm, dus een voordeel dat ik ze weer aan kan!

Ik combineerde m’n groene jasje van Only (oude collectie) met een blauw/wit streepje shirtje van de H&M. Ik trok m’n favo zwarte skinny van Pull and Bear weer aan én mijn Clarks vond ik er goed bij passen. Een prima outfit voor het weer van die dag (rond de 20 graden) en alleen op het pondje had ik het een beetje fris.

Tags: