• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Balea Unboxing / Shoplog (DM Duitsland)

Balea Unboxing / Shoplog (DM Duitsland)

Het is weer eens tijd voor een Balea Unboxing / Shoplog (DM Duitsland). Ik woon heel erg fijn in het westen van Nederland en ik vind het prettig dat Amsterdam lekker dichtbij is voor mij, maar aan de andere kant van Nederland wonen in de buurt van een DM had mij ook niet verkeerd geleken. Wat een geweldige spullen verkopen ze daar voor fijne prijsjes. Ik heb al eerder eens een shoplog opgenomen en die werd heel erg leuk bekeken. Roxanne wilde weer wat voor mij meenemen en het leek mij heel erg leuk om het te unboxen. Mocht er iets in de video voorbij komen waar je meer van wilt weten in vorm van een review, laat het dan even weten in de comments!