• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Catrice | Absolute Rose palette

Catrice | Absolute Rose palette

De nieuwe producten van Catrice zullen je vast niet ontgaan zijn, want er is genoeg over te lezen in ‘blogland’. Ik review vandaag twee nieuwe lipsticks. Eén lipstick is uit de Ultimate Colour lijn en dat is een bestaande lijn en mijn favoriete lipstick lijn. Ik heb heel veel lipsticks uit deze lijn en ik vind ze ook allemaal even goed.  Dan komt Catrice nu ook met een nieuwe lipstick lijn Luminous Lips Lipstick en deze lipstick hebben een zachte finish en een medium dekking. Ik had ze allemaal even geswatcht en eentje sprak mij aan door middel van de swatches. Ik werd niet meteen enthousiast over de kleuren en de finish, maar ik wilde er wel eentje proberen. Tijd voor m’n review van de Catrice | Maroon & Me Myself, My Maracon and I

Catrice Luminous Lips Lipstick-lijn

De verzorgende textuur van deze lipstick met hyaluronzuur laat lippen er zichtbaar voller uitzien en voelt heerlijk aan. De finish is zacht, geeft intense glans en heeft een medium dekking. Subtiele nudes, vrouwelijke rosétinten, krachtig roze en klassiek rood zetten de puntjes op de i bij elke look.

Ik koos Me, My, Maracon and I. Ik had wel veel meer van deze lijn verwacht, omdat het een nieuwe lijn is én ik dol ben op de lipsticks van Catrice. De dekking viel mij met swatchen al tegen, maar ja wat is dan ook een medium dekking qua lipstick? Ik vind het meer lipbalms qua pigmentatie en met een medium dekking verwacht ik wel wat meer kleur. De kleur is lieflijk en alledaags dat wel, maar ik ben wel meer van de goed gepigmenteerde lipsticks, maar dat is ook niet de bedoeling met deze nieuwe lijn. Me, My, Maracon and I sprong en voor mij nog wel uit met swatchen in de winkel en op mijn lippen vind ik de kleur ook wel aardig.

Krachtige, rijke kleuren met een perfecte dekking en glans, plus een zachte, crèmige en langhoudende textuur: kleuren op hun mooist – urenlang.

Van deze lijn verwacht ik altijd heel erg veel, aangezien alle lipsticks die ik heb van deze lijn écht geweldig zijn. Ik had een lipstick te pakken en in eerste instantie dacht ik dat die nieuw was. Op het schap stond die bij ‘new’ maar op de website staat van niet, maar ik heb hem niet eerder gezien. Dus ik houd het maar even in het midden. Voor mij is de lipstick in ieder geval nieuw en het gaat om de mooie Maroon. Ik was daar meteen verliefd op en ik houd het lipstickassortiment altijd in de gaten. Dus of ik heb liggen slapen, of Maroon hoort wel bij de nieuwe.. Maroon is echt een prachtige kleur en doet mij een beetje denken aan de Kylie Jenner trend.

De pigmentatie van beide lipsticks. Ik vind vooral Maroon heel erg mooi, omdat ik verliefd ben op de kleur. Me, Myself, My Maracon and I vind ik een leuk kleurtje, maar niet geweldig. De naam is wel geweldig! Het is gewoon een heel lief en alledaags kleurtje en ik ben meer van de goed gepigmenteerde lipsticks.

Beide lipsticks kosten €3,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Ik raad Maroon aan en mocht je van een licht kleurtje op je lippen houden, dan zijn de Luminous Lips zeker iets voor jou. Mocht je van meer kleur en een top dekking houden, dan word je heel erg gelukkig van de Ultimate Colour- lijn. Ben jij fan van de lipsticks van Catrice?