• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
LUSH | Honey I Washed My Hair Shampoo Bar

LUSH | Honey I Washed My Hair Shampoo Bar

Ik heb wel eens vaker wat dingen gelezen en gehoord over shampoo bars van Lush. Ik heb er ook wel eens met eentje in mijn handen gestaan, maar zo lui als ik was dacht ik dat het toch niks voor mij zou zijn. Gewoon shampoo uit een flesje is toch makkelijker? Tot dat ik had gezien dat er een nieuwe shampoo bar uit gebracht was mét heerlijke geur van Honey I Washed The Kids. Dat is één van mijn favoriete Lush geur én dat moest ik echt proberen. Ik vind de geuren van shampoo altijd heel erg lekker en dat blijft ook zo lekker om je heen hangen. Ik moest wel even wennen aan de shampoobar, maar inmiddels ben ik er aan gewend én de geur is hemels.

Een shampoo bar is echt even wennen, omdat je gewoon gewend bent om wat shampoo uit een fles op je hand te gieten. Ik heb eerst geprobeerd om mijn haar nat te maken en de shampoo bar ook én om op deze manier mijn haar in te zepen. Ik zag op deze manier niet goed wat ik deed, maar ik merkte wel dat er al lekker wat schuim tevoorschijn kwam. Ik heb gemerkt dat als ik even mijn handen nat maak en over de shampoo bar heen en weer wrijf en vervolgens even goed het schuim over mijn handen verdeel, dat het schuim verdubbeld en dan heb ik zeker genoeg om mijn haar lekker mee in te zepen.

Dat schuim is zoooo lekker zacht en voelt heerlijk aan. De caramelachtige geur van Honey I Washed The Kids, daar ben ik echt gek op én die geur is zeker aanwezig in deze shampoo bar. Ik word zo vrolijk van deze geur! Hmm zelfs in de ochtend vind ik deze geur lekker én mijn ogen worden meteen geopend

Ja, eindelijk, een shampoo die dezelfde heerlijke caramel-achtige geur heeft als onze Honey I Washed The Kids zeep en It’s Raining Men showergel! Honing is geweldig voor je haar, het verzacht, geeft glans en voedt je haar. Zoete sinaasappelolie is goed voor je humeur, het helpt sombere buien te verdrijven. Bergamotolie uit Reggio di Calabria werkt reinigend en helpt ook als je even niet zo lekker in je vel zit. Onze nieuwe shampoobars, zoals Honey I Washed My Hair, hebben een iets andere samenstelling, waardoor ze wat zachter zijn. Laat je shampoobar na gebruik goed drogen voor je hem opbergt.

Mijn haar wordt door deze shampoobar zeker zachter, het oogt gezonder en mijn haar voelt voller aan. Het ziet er echt super gezond uit na het wassen met deze shampoo én ik doe zelfs zo nu en dan geen conditioner in m’n haar nu ik het met deze shampoo bar was. Ik ben echt groot fan! Van de shampoo bar, maar ook van de geur!

Sodium Lauryl Sulfaat (Sodium Lauryl Sulfate), Honing (Honey), Parfum (Perfume),Water (Aqua), Zoete sinaasappel olie (Citrus sinensis), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), amyl cinnamal (Amyl cinnamal), Citronellol (Citronellol), Lilial (Lilial)

Het eerste ingredient is wel SLS en dat is de reiniger die erg uitdrogend kan werken, dat kan een nadeel zijn, net als parfun. Honing is natuurlijk een heerlijk ingrediënt, net als de diverse oliën. Ik heb niet het idee dat de shampoo bar heel uitdrogend werkt. Ik vind mijn haar bijvoorbeeld veel zachter dan dat ik het alleen was met een shampoo van Andrélon. Dan kan ik echt niet zonder conditioner en dat kan ik met deze wel. Ik krijg enorm veel volume, door deze formule van ingrediënten.

55 gram voor €8,95. Het schijnt gelijk te zijn aan een shampoo fles van 250 ML, maar daar durf ik zelf nog geen uitspraken over te doen. Ik heb mijn haar er nu zes keer mee gewassen en er is nog weinig te zien aan de shampoobar. Belangrijk is wel dat je hem goed laat opdrogen. De shampoobar ziet er misschien nogal nietszeggend en saai uit, maar je moet het echt eens proberen. Ik ben erg benieuwd naar de overige bars.

Tags: