• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Christmas Countdown | Kerstcollectie Sostrene Grene

Christmas Countdown | Kerstcollectie Sostrene Grene

Ik heb niet heel veel met de kerstcollecties van dit jaar maar er is wel één winkel die mij heel erg blijft verbazen wat betreft kerstcollecties, namelijk Sostrene Grene. Ik zou niet weten hoe je het uitspreekt maar sinds deze winkel in Amsterdam zit ben ik groot fan van deze winkel. In deze Christmas Countdown daarom nog even aandacht aan deze kerstcollectie.

Ik heb ook een aantal dingen uit de collectie gekocht. Ik zie nu ook allemaal toffe kerstballen en ik heb spijt dat ik deze niet heb gekocht. Volgend jaar ga ik los met diverse kerstballen want dan wil ik een boom met allerlei kleuren kerstballen.

Wat vind jij een leuke kerstcollectie/ winkel waar ze kerstitems verkopen? Hema heeft trouwens ook hele leuke items dat zag ik tijdens het kerstevent.