• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Essie Winter – I’m into love, peace and getting groovy..

Essie Winter – I’m into love, peace and getting groovy..

Yesss m’n favoriete merk heeft weer een nieuwe collectie uitgebracht. De Essie Winter – I’m into love, peace and getting groovy.. Deze collectie is geïnspireerd op de swinging 60’s in Londen. Het was een tijd van vrijheid, groovy muziek en een shabby chic stijl. Ik laat je 6 prachtige kleuren zien voor deze feestdagen maar ook voor de periode na de feestdagen. Mooie nagels kan namelijk kan altijd!

Ik laat jullie zes prachtige kleuren zien van Essie. Essie vind ik heel erg fijn want er zijn vele leuke kleurtjes, maar ook de formule, het kwastje en de houdbaarheid van de lakjes op de nagels. Essie vind ik gewoon heel erg fijn. Het kwastje is lekker breed waardoor je nagels binnen no time gelakt zijn. Ik heb vaak met veel kwastjes veel moeite maar met de lakjes van Essie niet. Sowieso gaat mijn voorkeur uit naar bredere kwastjes. Kijk snel mee naar de Essie Winter collectie.

Go with the flowy – Een lakje wat mij doet denken aan een vers pak sneeuw als je even snel tussen de gordijnen door gluurt of het wit is buiten. Het is een lichtgrijs lakje met fijne glitters en ook na de feestdagen is die erg tof. Satin Sister – Een heel mooi lakje die mij doet denken aan een andere lakje van Essie. Satin Sister heeft een soort fluwelen look a like finish en dat vind ik erg mooi. Sowieso vind ik het een tof kleurtje voor de winter.

Getting groovy –  Een gouden lakje is altijd een goed idee om in een kerstcollectie te doen, vooral als het ook een hele mooie, goed dekkende gouden lak is. Heel tof!

Oh Behave – een heel erg verrassend lakje. Misschien dat je denkt aan de lente/zomer met dit lakje. Mij doet hij juist denken aan rosé goud en feest. Ik vind hem tof maar van mij mocht die net wat dekkender zijn!

Party on a Platform – De perfecte rode tint voor de feestdagen maar ook voor de rest van het jaar. Ik vind ‘m heel erg mooi!

Ready to boa – Ik vind ‘m heel erg tof deze Ready to Boa. Een hele mooie donkerbruine kleur. Deze kleur vind ik ook erg verrassend.

Dit is dan de Essie Winter collectie. Wat standaard kleurtjes zoals het klassieke rood maar ook het bijzondere Oh Behave en Ready to Boa. Ik vind hem heel erg tof! De nagellakken zijn €9,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Etos & bol.com

Tags: