• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Happy Holiday(s) met L’oréal |  Extravaganza Christmas Giftboxes

Happy Holiday(s) met L’oréal | Extravaganza Christmas Giftboxes

L’oréal is weer met iets heel erg leuks gekomen voor de feestdagen. Namelijk met diverse Extravaganza Christmas Giftboxes met diverse producten. Dat worden hoe dan ook al happy holidays met zulke mooie make-up producten. Ik trok maar iets kerstigs aan en vond dit groene topje haha en maakte een look met de Golden Muse Giftbox (€24,99).

Happy Holiday(s) met L’oréal |  Extravaganza Christmas Giftboxesdata-imagelightbox=”g”>

De L’oréal Extravaganza Golden Muse bevat drie producten. Een Volume Million Lashes mascara die ik al eerder heb geprobeerd, een highlighter (die ik ook nog nooit ergens heb gezien, heel erg tof) en een lipstick.

Deze drie producten zitten in het Golden Muse setje. De L’or Highlighter daar was ik meteen het nieuwsgierigst (is dat een woord!?) naar.

De swatches! De lipstick is een beetje aan te oranje kant en ik ben benieuwd hoe het op mijn lippen staat. De highlighter is lekker goud en feestelijk!

De lipstick is inderdaad best oranje met een vleugje goud! Ik moet er een beetje aan wennen!

De gouden highlighter glans wauw! Wat een pigment! Ik bracht ook een beetje onder mijn oogleden aan en als een soort ‘eyeliner’. Onder mijn ogen is het wel goed te zien maar niet op mijn ooglid.

De mascara geeft mijn wimpers lekker wat lengte maar van mag het effect iets dramatischer!

De totale look! Lekker feestelijk maar niet tè heftig. Je zou nog een oogschaduw kunnen aanbrengen om het geheel allemaal iets heftiger te maken maar ik heb daar niet voor gekozen. De gouden highlighter en lipstick zijn al best aanwezig. Ik vind het wel mooi als de ogen dan iets rustiger zijn.

Ik vond het heel erg leuk om één van deze L’oréal setjes te mogen ontvangen. Mocht je ook op zoek zijn naar dit leuke setje of één van de andere? Ga dan naar bol.com en de setjes zijn nu nog met korting te verkrijgen ook. Veel shopplezier <)