• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
De lekkerste ruikende mascara ever – Rimmel Wake me up

De lekkerste ruikende mascara ever – Rimmel Wake me up

Rimmel heeft weer een nieuwe mascara uitgebracht en dit is de Rimmel Wonder’full Wake me up Mascara en ik was hier heel erg nieuwsgierig naar. Wat is er precies bijzonder aan? De lekkerste ruikende mascara ever dat deze groen glimmende mascara van Rimmel. Deze nieuwe Wake me up mascara bevat vitamientjes en komkommer, waardoor de mascara dus héérlijk ruikt én je ogen meteen laat openen. Ik vind het nu al leuk!

De lekkerste ruikende mascara ever – Rimmel Wake me up 

De mascara is dus groen van kleur en deze valt lekker op tussen de andere wake me up producten van Rimmel, aangezien die oranje zijn. De groene verpakking oogt lekker fris en is natuurlijk een knipoog naar de kleur van een komkommer.

De Rimmel Wonder’full Wake Me Up Cucumber & Vitamins heeft een prachtig een prettig uitziend borsteltje. Het borsteltje is zo gemaakt dat je je wimpers goed bij de aanhechting een kleurtje kan geven. De mascara ziet er goed zwart uit!

Ik heb niet heel veel positieve ervaringen met de mascara’s van Rimmel. Vaak worden mijn wimpers één en al klont, dus ook voor deze mascara was ik in het begin iets wat huiverig. De geur vond ik meteen al een geweldig idee.

Recht zonder mascara & links met een likje Rimmel Wonder’full Wake Me Up Cucumber & Vitamins. Mijn wimpers worden veel meer gesepareerd dan mijn eigen wimpers. De mascara mocht wel wat zwarter van mij. Mijn wimpers worden zeker verlengd en ook iets wat gekruld. Je knoeit wel heel erg makkelijk met het borsteltje, wat dus ook te zien is op de foto. (om het beeld reëel te houden heb ik het niet weggehaald). Het is dus echt opletten met het borsteltje en ik had ook wel moeite om goed bij de aanhechting te komen.

Ik vind de geur echt heerlijk én je ruikt de geur als je je mascara aanbrengt. Voor de rest merk je er eigenlijk weinig van.

De exclusieve formule met pro-vitamine B5, vitamine E en komkommerextract zorgt voor deze lekker ruikende mascara én het is bovendien ook nog eens goed voor je wimpers. Luxe hoor die geur en ik ben én meteen wakker, maar ik krijg ook een grote glimlach van deze geur <3

Mijn wimpers blijven de hele dag goed ‘in model’ en ik merk niet dat m’n wimpers heel erg uitzakken. Ik heb in de loop van de dagen dat ik deze mascara gebruikt heb, geen zwarte strepen onder mijn ogen gezien. Ik ben al met al best wel tevreden over deze mascara! De mascara mocht iets wat zwarter van mij, maar de geur vind ik wel echt een toevoeging. Wie had dat gedacht, een mascara met geur?? Ik vind m’n wimpers heel erg mooi met deze mascara, maar het is wel opletten met het borsteltje.

De Rimmel Wonder’full Wake Me Up Cucumber & Vitamins is te koop bij de bekende drogisterijen voor €13,99. Er zijn regelmatig aanbiedingen waardoor je deze nieuwste mascara met een fijne korting kan scoren.