• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
De Tulp salade set

De Tulp salade set

Ahhh ik heb eindelijk iets wat ik al een tijdje op het oog had en dat is De Tulp salade set. Een super tof mailtje in mijn inbox zorgde ervoor dat de Tulp salade set al snel bij mij op tafel stond te pronken. Ik maakte meteen mijn favo salade erbij, een koude pasta pesto salade. Wat staat die leuk de Tulp Salade set <3

Zet een bloemetje op tafel met de Tulp salade set. Eenvoudig uw eigen dressing mixen en serveren met de bowl, de hulpstukken kunt u er handig in opbergen. Maak indruk op je gasten met je eigen creaties, gepresenteerd in deze trendy set.  Ook praktisch: wat overblijft kan in de bowl afgesloten bewaard worden in de koelkast.

De Tulp Salade set – die afkomstig is van XD Design – ziet er zo leuk uit om op tafel te zetten! Het bestek wat de ‘tulp’ vormt is erg handig om de salade om te roeren en meteen een lekkere berg sla op je bord te scheppen. Ik heb de pesto met wat olijfolie als dressing gemaakt en ik heb gebruik gemaakt van de ‘bowl’ om de dressing in te maken én het is makkelijk om meteen over je salade heen te gieten. Ideaal, ben hier zooo blij mee!

Ik heb de wit – zilveren versie, maar er is ook nog een lime groene en een rode set!

Simpele pasta – pesto salade die je hier op de foto’s met de Tulip Salad set ziet.

Ingrediënten:

Zakje rucola

250 gram pasta naar keuze

Paar cherrytomaatjes gehalveerd

Drie paprika’s (ik gebruik de drie kleuren)

Groene pesto vers

Bolletje mozzarella

Zo’n leuk slabestek vraagt natuurlijk om m’n favosalade!

De set is verkrijgbaar bij XD – Design, waar ze overigens echt hele leuke en ook aparte dingen hebben. voor €19.95 kan deze set al van jou zijn! Ik vind het echt heel erg leuk bedacht dat het slabestek de tulp vormt en je meteen je eigen dressing kan maken in het houdertje. Heel erg leuk én ik vind de prijs van €19,95 een prima prijs. Je gasten vragen gegarandeerd wat voor leuks je op tafel hebt staan!