• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Long bob (LOB)

Long bob (LOB)

Ik laat de kapper regelmatig iets anders doen met mijn haar. Zo verf ik mijn haar altijd én is het nu alweer een tijdje blond, maar in de winter is het ook regelmatig bruin / roodbruin geweest. Bruin pakt bij mijn haar toch niet zo goed helaas, want ik vind het wel heel erg leuk bij mij staan. Ik ben dus nu alweer een tijdje blond en mijn haar was een stuk langer geworden. Ik had al een tijdje een ‘long bob’ in mijn hoofd, maar ik wilde nog wel een lengte dat ik mijn haar vast zou kunnen dragen. Ik maakte uiteindelijk een afspraak bij de kapper én dit is het geworden.

Misschien noem je het niet meer een lange bob (m’n kapper noemt het nog wel zo) en is het meer gewoon ‘haar op schouderlengte’. Hoe het ook genoemd wordt, ik ben er heel erg blij mee! Mijn haar werd heel erg droog aan de onderkant en de lengte was ik klaar mee. Ik heb in de loop van de jaren ook dan weer langer haar gehad én dan was ik het zat en liet ik alles weer tot schouderlengte afknippen.

Ohh wat voelt mijn haar weer lekker gezond aan, ook iets wat dikker en straalt mijn haar weer meer. Ik heb ontzettend droog haar en het verven van mijn haar is helemaal funest voor de droge punten. Ik moet mijn haar best veel verzorgen met een paar keer per week een masker in mijn punten, maar het is gelukkig nu weer een stuk gezonder. Mijn dunne haar lijkt ook wat meer volume te hebben door dit kapsel en ik ben erg blij met mijn ‘long bob’. Lekker fris voor de zomer en zo lekker licht op mijn hoofd!

Hebben jullie voor de komende tijd nog plannen met jullie haar of ben je pas bij de kapper geweest?

Ik hoorde bij de kapper dat veel meiden hun langere haren afknippen tot een lange bob en het schijnt ook een trend te zijn in 2015. Ik wist dat helemaal niet, dus ik heb mijn haar eens op ‘trend-lengte’ haha. Grijs haar is in ieder geval weer helemaal uit wist hij mij te vertellen, maar die trend had ik nog niet geprobeerd. Ik houd het gewoon lekker bij deze kleur én laat af en toe mijn uitgroei verven (ik ben van mijzelf asblond).

Tags: