• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Outfit | Maxi-dress

Outfit | Maxi-dress

Een maxi-dress dat draag ik graag als ik iets gekleder ergens heen wil in plaats van in een shortje. Ik vind een maxi-dress erg makkelijk, zit lekker én je hoeft niet zo na te denken wat je erbij hoeft te combineren. Slippertjes eronder en je bent al ready to go. Soms heb je het ideale broekje gevonden, maar wat moet er dan weer voor shirtje op. Dit is één van mijn favo jurken en deze kocht ik vorig jaar bij de Intercity. De locatie van deze foto’s was de gezellige Zomerbloemen Pluktuin in Nes a/d Amstel, waar ik een tijdje geleden ging high tea-en. Mijn maxi-dress past perfect bij de romantische bloemen én de foto’s knallen dan ook van mijn scherm af. Vooral met deze mooie nieuwe layout óh en nog niet met m’n nieuwe kapsel dus zoals jullie zien!

Ideaal om m’n blauwe plek te bedekken

De maxi-dress zocht ik eigenlijk uit omdat ik een mega blauwe plek heb onder mijn knie én het echt geen gezicht was als ik met die grote paarse vlek iets korters aan had gedaan. De maxi-dress was daarom ideaal en ook lekker luchtig! Ik ben erg blij dat ik deze aan had gedaan én ik vind de locatie van de foto’s met deze maxi-dress dan ook erg mooi geworden.

Het enige wat ik soms wat lastig vind zijn de juiste schoenen vinden onder een maxi-dress. Hakken dragen vaak mensen onder een maxi-dress maar dat vind ik juist weer niks! Ik combineer vaak lieve sandaaltjes eronder of deze matte Birkenstocks. Jup, ik vind ze wel leuk haha!