• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Nieuwe Vaseline Body Serums

Nieuwe Vaseline Body Serums

Ik heb niet heel veel producten van Vaseline op het bekende lippenbalsemdoosje en de fijne spray & go’s, die ik al regelmatig opnieuw heb gekocht. Dit zijn de Nieuwe Vaseline Body Serums en ik vind het heel erg leuk dat Vaseline nieuwe producten op de markt brengt. Herstellende serums voor de verzorging van je hele lichaam en de nieuwe serumlijn van Vaseline bestaat uit drie varianten: Advanced Relief (wit), Deep Repair (geel) en Radiance Restore (bruin) en deze zijn vanaf nu te koop voor €9,99 bij de bekende drogisterijen.

Vaseline Body Serums

Deze bodyserums bevatten zeer geconcentreerde, herstellende ingrediënten die de droge (beschadigde) huid verzachten en helpen herstellen. Met als resultaat een satijnzachte, verzorgde huid zonder droge plekken. De Vaseline serumlijn bestaat uit drie varianten waarvan de geuren zijn samengesteld door parfumexpert Ann Gottlieb. De geuren daar ben ik dan ook meteen nieuwsgierig naar. De verpakkingen zien er verzorgt en prima uit! Mooie tubes, waar je de hoeveelheid die op je lichaam smeert, mooi kan doseren. De geuren zijn enorm luxe en niet zo standaard en ik denk dat heel veel vrouwen dat wel kunnen waarderen. Je ziet steeds meer dat merken echt meer hun best doen om lekkere en bijzondere geuren te ontwikkelen.

Een bodylotion gecombineerd met de intense kracht van een serum. De serumtechnologie wordt al langere tijd ingezet om specifieke huidproblemen van het gezicht te behandelen, zoals vochttekort, huidveroudering en rimpels. Vaseline introduceert nu een bodyserum dat de effectiviteit van een verzachtende en hydraterend bodylotion combineert met de kracht van een geconcentreerd en herstellend serum. De Vaseline serums bevatten geanvanceerde formules die de droge, beschadigde huid hydrateren en helpen herstellen.

PPAR Activators – dringen diep door in de huid waar ze de natuurlijke vernieuwingscyclus van de huid activeren en daarmee de aanmaak van natuurlijke oliën en eiwitten stimuleren

Vaseline Jelly – vormt een beschermingslaag op het huidoppervlak die vochtverlies tegengaat

Elastomeren zorgen voor een satijnzacht, rijk en soepel gevoel.

Advanced Relief (witte verpakking) ruikt heerlijk schoon en fris door de geuren rozen, jasmijn, amber, vanille, sandelhout, peer, appel, sandelhout en patchouli. Ik vind deze variant lekker voor de zomer! Lekker met frisse geuren, maar toch een paar warme noten. Mijn huid reageert hier erg goed op en ik merk dat mijn huid deze witte variant heel erg prettig vindt.

Deep Repair (geel) wordt gekenmerkt door een klassiek parfum met patchouli, sandelhout, amber, jasmijn en citrusvruchten. Ik kan bijna niet kiezen tussen wit en geel en beide vind ik echt heel erg lekker. Qua verschil op de huid merk ik niet zoveel. Ik vind ze allemaal erg voedend, licht voor de huid en toch herstellend. Voor de rest valt mij op dat ze lekker snel intrekken, dat vind ik prettig!

Radiance Restore (bruin) ruikt zo lekker naar caoaboter, vanille, kokos en zwarte bes. Helaas reageert mijn huid hier niet prettig op en dat heb ik vaker met producten met cacaoboter / of cacao dus dat ligt aan mijn huid. De geur is echt hemels en ik vind het jammer dat ik hier niet goed op reageer – deze schuif ik door naar m’n zusje.

Mijn huid wordt door deze serums echt heel erg goed gehydrateerd & gevoed en ik merk dat het heel erg fijn is voor mijn droge plekjes op mijn lichaam. Ik vind de gele en de witte dus mijn favorieten, want op de bruine verpakking reageert mijn huid niet goed. De ingrediënten zijn hier boven te vinden! Vaseline staat er natuurlijk in en sommige vinden het niet prettig dat er vaseline/ minerale oliën in een product zitten. Ik merk dat mijn huid er juist wel erg goed op reageert! Voor de rest zit er wel parfum en parabenen in, dat is iets wat nog wel belangrijk is om te melden.

De Vaseline Body Serums (dit is de witte versie op de foto, de andere hebben ook geen kleur) zijn zoals verwacht van een dikkere substantie, maar weer niet zo dik / vet als een body butter. Ook merk ik dat ’t body serum ook wat sneller intrekt als bijvoorbeeld een body butter van TBS. Mijn huid wordt er heel goed gehydrateerd en voelt heerlijk zacht aan. Ze voeden ook beter dan de Spray & Go’s, dat vind ik meer een product voor de zomermaanden en dit is meer iets voor de koudere maanden, wanneer mijn huid iets wat minder voeding nodig heb vanuit producten. Jup ik ben groot fan!

Ik vind de gele en de witte variant echt aanraders! De Advanced Relief (wit), Deep Repair (geel) en Radiance Restore (bruin) en deze zijn vanaf nu te koop voor €9,99 bij de bekende drogisterijen.

Tags: