• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Diadermine Micellaire Tonic

Diadermine Micellaire Tonic

Micellair water daar heb ik al eerder ervaring mee, namelijk met die van Nivea. Deze is heel erg goed bevallen en zou ik zo weer opnieuw kopen. Deze van Diadermine was laatst twee voor de prijs van één, waardoor ik deze even wilde gaan proberen. Ik blijf nou eenmaal dol op het proberen van nieuwe dingen. Ik haal mijn make-up eigenlijk altijd eerst af met een vettig product zoals als kokosolie of deze van TBS. Ik vind het prettig om daarna nog even een watje met micellair water over mijn gezicht heel te halen. Ik heb deze tonic getest om mijn gehele make-up af te halen, maar ook als ‘laatste stap’ in mijn eigen routine. Vandaag dan mijn uitgebreide mening over de Diadermine Micellaire Tonic.

Verpakking

De verpakking ziet er prima uit en het ziet er heel erg herkenbaar uit voor de flessen van diadermine. Ik heb al eerder eens gewone tonic en een reinigingsmelk gebruikt van het merk. Ik ben zelf nooit zo fan van een reinigingsmelk, omdat ik daar irritatie van krijg en de hele avond last hou van een waas voor mijn ogen. De verpakking ziet er gewoon clean uit. Wel is de fles met micellair water niet meteen herkenbaar in het schap, dus je moest als nog even lezen op de verpakking. Ik vind het zelf niet zo’n punt, maar je pikt de fles er niet 1,2,3 uit als je voor het schap staat met verzorgingsproducten.

De geur is een beetje typisch en best wel bloemig. Ik denk dat ik een neutrale geur meer bij het product vind passen, maar het is nu wel duidelijk dat het rozenwater bevat.

High Tolerance lijn

De Micellair Tonic is onderdeel van de High Tolerance lijn. De helft van de Europese vrouwen hebben tegenwoordig last van een gevoelige huid. Roodheid, ruwheid of irritatie, de huid heeft last van agressieve producten waardoor het belangrijk is om te kalmeren, voeden en te beschermen. Diadermine biedt een nieuwe expertlijn van crèmes en make-up removers, die de gevoelige huid verzorgen: Diadermine High Tolerance. De formule is ontwikkeld en getest met de European Center for Allergy Research Foundation (ECARF) om de juiste verzorging te garanderen. De High Tolerance lijn is vrij van parabenen, siliconen of parfum, alleen verrijkt met bloesemwater.

High Tolerance is ontwikkeld om de meest gevoelige en reactieve huid te verzorgen. Het kalmeert en verlicht de geirriteerde huid en ongemakkelijkheden zoals een trekkende- en rode huid. High Tolerance werkt met unieke ingrediënten, zoals bloesemwater, speciaal geselecteerd voor huidtolerantie en hydratatie. De formule is dermatologisch getest om de gevoelige en reactieve huid te verlichten, te beschermen en te voeden. Ik heb last van een gevoelige huid, die niet tegen alle producten kan. Mijn huid is normaal met veel droge plekken vooral rondom mijn wangen en kin en dit wordt erger door het weertype op dat moment. Voor de rest is mijn huid rustig en heeft mijn huid weinig last van onzuiverheden en is eigenlijk wel van tijd tot tijd zuiver.

Gebruikt om mijn make-up te verwijderen

Ik draag vaak eyeliner, mascara, bbcream en soms wat oogschaduw + basis op mijn gezicht. Ik draag dus redelijk wat make-up en niks van deze producten is waterproof. Ik gebruik eigenlijk zo min mogelijk waterproof producten. Het micellair water haalde mijn make-up goed van mijn gezicht af, maar ik heb zelf gewoon het idee dat alleen een micellair water nooit alles van mijn gezicht afkrijgt. Ik kreeg geen irritatie met het afhalen met deze reiniger, alleen merkte ik wel dat mijn huid wat droog aanvoelde en hier en daar wat trekkerig. De make-up was wel zo op het oog verwijderd.

Als laatste stap (mijn gehele make-up is verwijdert met andere producten) om mijn gezicht helemaal schoon te krijgen.

Ik heb mijn make-up eraf gehaald met een vettige reiniger, dus ik vind het wel prettig om het vettige laagje even te laten intrekken en vervolgens met een wattenschijfje met micellair water de overige vette bende weg te halen en dan heb ik het idee dat mijn gezicht nog net even schoner wordt. Ook op deze manier irriteert het mijn huid niet en ik heb er wel een schoon gevoel van gekregen. Wel merk ik weer het licht, trekkerig gevoel op mijn wangen. Niet heel erg vervelend, maar eigenlijk niet nodig.

Ingrediënten: Water, rozenwater en geen parabenen, parfum of siliconen. Misschien dat toch het rozenwater zorgt voor een trekkerig gevoel?

Conclusie:

Ik heb toch gemengde gevoelens over dit Micellair water. De geur vind ik in eerste instantie wat heftig, te bloemig en te sterk. Geef mij maar een neutrale geur! Ik vind het prettig om mijn mijn make-up er af te halen met een vettig product en dan mijn gezicht te reinigen met een micellair water. Ik heb ook geprobeerd om mijn make-up alleen maar met één product te verwijderen, want dat zou eigenlijk moeten kunnen met micellair water, maar ik heb toch het idee dat mijn gezicht dan niet schoon is, ook als is er op het oog zo niks te zien. Mijn gezicht voelde zacht aan na het reinigen met dit micellair water, maar ik vind het trekkigere gevoel, wat juist zorgt voor weer een drogere huid, niet zo prettig. Ik zou de volgende keer weer kiezen voor die van Nivea, want die vind ik stuk fijner! Ik vind het geen heel erg slecht product, maar toch niet zo geschikt voor mijn huid.