• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Dr. Hauschka – Bodycrème Rozen

Dr. Hauschka – Bodycrème Rozen

Ik heb natuurlijk wel eens van het merk Dr. Hauschka gehoord en ook diverse dingen over gelezen. Op één of andere manier kwam het er nooit van om iets van het product te proberen. Ik kreeg de mogelijkheid om ervaring om te doen met Dr. Hauschka en daar zeg ik zeker geen nee tegen. Eén van de mooiste dingen van mijn blog vind ik toch wel het ontdekken van nieuwe producten en merken waar ik nog eerder geen ervaring mee had. Ik was verbaasd over de hoeveelheid producten die Dr. Hauschka in zijn assortiment heb zitten. Van gezichtsverzorgingsproducten, douchegels, lichaamsverzorging en ook hele mooie make-up.

Verpakking:

De verpakking vind ik maar mwah, het doet mij het meeste denken aan mijn tube eczeemzalf en ik vind het wel jammer dat de verpakking zo clean en apotheekachtig is. De geur daarentegen vind ik super lekker en ruikt ook naar rozen. Het doet mij meteen denken aan rozenbottels.

De harmoniserende Bodycrème Rozen schenkt de zintuigen warmte en geborgenheid met zijn omhullende geur van rozen en een zachte ondertoon van hout. De romige en rijke bodycrème stimuleert en versterkt de natuurlijke bescherming van de huid. Rozenwas, etherische rozenolie en kostbare extracten van wilde rozenbottel en rozenbloesem harmoniseren de huid. Sheaboter, afkomstig van het door Dr. Hauschka geïnitieerde biologische teeltproject in Burkina Faso, verzorgt de huid intensief. Het resultaat is een gladde en fluweelzachte huid.

Producten en werking

Ik had eigenlijk een hele dikke crème verwacht toen ik voor de eerste keer in de tube kneep. Mijn verwachtingen klopte niet helemaal, want de crème is juist lekker vloeibaar en smeert gelijk goed uit over de huid. De geur van rozenbottels komt je meteen tegemoet en ik vind de geur erg lekker. Mijn vriend moest niets van deze geur hebben, maar die kan niet veel geuren waarderen. Ik vind het heerlijk om lekker even te douchen en mijn huid daarna in te smeren. Mijn huid neemt de bodycrème heel goed op en trekt lekker snel in. Heerlijk vind ik het dat de crème snel intrekt en mijn huid meteen verzorgt. Je merkt wel echt dat het koudere weer er weer is, want mijn huid is meteen een stuk droger. Deze crème komt als geroepen en ik ben enorm onder de indruk van deze tube van Dr. Hauschka. Mijn eerste indruk van het merk is heel erg goed!

Ingrediënten

  • 100 % natuurlijke en/of biologische cosmetica, gecertificeerd volgens de NATRUE en/of BDIH keurmerken.
  • is vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen
  • is vrij van minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG
  • wordt dermatologisch getest op verdraagzaamheid
  • grondstoffen bijna uitsluitend afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt, dragen het Demeter-keurmerk of zijn afkomstig van Fair Trade projecten

Conclusie

De verpakking vind ik jammer en ik zou wel een gezellige verpakking in de plaats willen terugzien. Voor de rest heb ik alleen maar pluspunten over deze heerlijke bodycrème in Rozen. Ik gebruik deze bodycrème de laatste dagen alleen maar en mijn beginnende drogere huid, wordt heel erg goed verzorgt door het gebruik van deze crème. Ik ben onder de indruk en ik ben erg benieuwd naar nog meer producten van Dr. Hauschka.

Prijzen en verkrijgbaarheid

Bodycrème Rozen (145ml) €20,50 en verkrijgbaar op de website en bij de bekende verkoopadressen.

Tags: