• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
DR. Hauschka Eyeshadowpalet & Liquid Eyeliner

DR. Hauschka Eyeshadowpalet & Liquid Eyeliner

Ik schreef laatst mijn eerste artikel over deze crème van DR. Hauschka en dat was mijn eerste ervaring met het mooie merk. Ik ontving dit prachtige oogschaduwpalette met vier mooie matte tinten en een liquid eyeliner van DR.Hauschka. Ik probeerde deze producten een paar keer uit én vandaag mijn mening over de DR. Hauschka Eyeshadowpalet & Liquid Eyeliner. Eén van deze producten zit zeker in mijn everyday bakje!

Ik kon Dr. Hauschka wel van de diverse milde verzorgingsproducten, maar voor mij was het nieuw dat Dr. Hauschka ook make-up verkoopt. Ik vind het super leuk dat ik daarom twee van deze producten mag uitproberen en mijn mening daarover kan vormen. Naar beide producten was ik heel erg nieuwsgierig.

Dr Hauschka Liquid Eyeliner – in black (is ook verkrijgbaar in brown) is een liquid eyeliner die goed zwart oogt op de swatches. Op het oog is de kleur goed op te bouwen. De liquid eyeliner heeft een dun harig kwastje, waar ik echt aan moet wennen (hartje maken was erg moeilijk hihi). Al mijn eyeliners hebben meer een stiftje waar ik preciezer mee kan werken. Na wat oefenen gaat een lijntje zetten steeds beter met deze eyeliner, maar zou ik mogen kiezen, dan kies ik voor het vilten stiftje. Dat vind ik fijner werken!

De eyeliner blijft goed op zijn plek zitten, maar een regenbui overleeft deze eyeliner niet. Belooft deze eyeliner ook helemaal niet, maar het is toch altijd even fijn om te testen. Als ik traanogen krijg op de fiets (grrr altijd last van) dan is er wel eens kan op wat uitlopen.

De eyeliner voelt erg prettig aan op mijn oogleden en droogt mooi op! Afhalen gaat prima en is zo verdwenen van je oogleden.

Eyeshadow Palet (01) – in matte tinten Het palette bevat alleen maar matte tinten, wat ik heel erg mooi vind.  Ik heb niet heel veel palettes die alleen maar matte tinten bevatten. Meestal hebben ze een combinatie van matte en shimmery tinten. De matte tinten zijn vrij goed gepigmenteerd en ik vind ze erg mooi! Hier kan ik wel een mooie look mee maken! Ik vind matte tinten op de ogen vaak erg natuurlijk ogen. De kleuren zijn goed op te bouwen en je kan best een donkere smokey look maken door de donkere tint.

De vier matte oogschaduwtinten geven je ogen een prachtige uitstraling: van een natuurlijke tot een dramatische look. De samenstelling met zijde en heilzame plantenextracten in onze Eyeshadow Palet verzorgt de gevoelige huid rond het oog.

Ik vind het een heel mooi palette waar ook nog eens goed mee te werken valt. De oogschaduw kleuren blenden goed en je kunt een mooie look ermee maken. Mocht je van mooie matte tinten houden dan is dit zeker een leuk palette. Het palette is wel aan de prijs vind ik, voor vier kleurtjes betaal je €27,95. Wat ik wel een hoop geld vind voor vier kleuren, die misschien ook wel te vinden zijn in goedkopere palettes van Sleek bijvoorbeeld. De prijs kreeg ik wat gemengde gevoelens over het palette. Ik ben wel dol op de kleurencombinatie en ik heb het palette er al een paar keer bij gepakt. Maar zelf zou ik het er niet voor betaald hebben.

Conclusie:

De eyeliner vind ik erg mooi, maar ik moest zeker wel wennen aan het kwastje. Nu nog maak ik er wel eens een zooitje van omdat ik een niet al te strakke lijn met de applicator kan zetten. Het palette vind ik super mooi en ik vind dat je prachtige looks kan maken met het mooie matte palette. Qua palette vind ik het echt geweldig, tot je de prijs van €27,95 ziet, dan kan je je nog wel eens bedenken voor maar vier kleuren.. Gemengde gevoelens dus, maar wel producten die ik dus (graag) gebruik!

Dr. Hauschka is te koop bij diverse verkoopadressen (klik hier om te kijken of ze producten van Dr.Hauschka in jouw buurt verkopen) en op de website van Dr. Hauschka kun je de producten online bestellen.