• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Flormar | Jelly Look nagellakjes

Flormar | Jelly Look nagellakjes

Ik ben een tijdje geleden naar de opening van de Flormar winkel geweest, maar sindsdien ben ik er eigenlijk niet meer geweest. Mijn indruk was toen maar mwah, maar nu ik weer in de winkel liep toen het rustig was, zag ik heel wat mooie producten liggen. Fijn om lekker in alle rust te kijken en er was meer personeel in de winkel dan klanten. Ik ben lekker even op mijn gemak alle schappen afgegaan en ik heb wat leuke items gekocht om te reviewen. Ik heb gekozen voor producten/kleuren die mij heel erg aanspreken. Vandaag de review van deze drie Jelly Look nagellakjes, die in ieder geval toffe kleurtjes hebben!

De kleurtjes vind ik alle drie heel erg leuk en ik denk dat ik de oranje erg veel ga dragen. Ik ben gek op oranje nagellak en nu Nederland speelt vind ik het nog leuker. Op alle swatches heb ik twee laagjes nagellak aangebracht.

Ik vind een ‘jelly look’ altijd heel erg mooi ogen bij nagellakjes. Ik heb gekozen voor deze kleurtjes, omdat ze lekker zomers zijn! Ik ben gek op felle kleurtjes en ik vind deze drie heel erg mooi!

De verpakkingen van de nagellakjes zien er prima uit. Het kwastje is redelijk breed en ik vind het erg prettig lakken.

Ik ben gek op turquoise lakjes en ik kan er geen genoeg van krijgen!

Coral Red? Ik vind dit gewoon hartstikke oranje en ideaal voor de komende dagen!

Amaranth, een mooi speciaal lakje, die wel een derde laagje nodig hebt eigenlijk!

Conclusie:

Ik vind het hele fijne lakjes, die op mijn zwakke nagels, zo’n twee dagen blijven zitten. Ik heb het wel eens eerder gezegd, maar lakjes blijven op mijn nagels nooit langer dan twee dagen netjes zitten. Dan begint het meestal te chippen en het haal ik het er gelijk weer vanaf. Ik ben erg blij met deze nieuwe aanwinsten in mijn stash. Flormar heeft zoveel keus in nagellak, dat ik het nogal lastig kiezen vond!

De nagellakjes kosten €3,50 per stuk en ik vind dat nog een leuk prijsje voor een nagellakje. De lakjes zijn te koop in de Flormar winkel in Amsterdam. 

Tags: