• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
W7 In the Nude palette

W7 In the Nude palette

Ik liet al eerder het bekende palette van W7 in the Buff palette voorbijkomen op mijn website. W7 komt nu met wat nieuws en dit is het geworden, het W7 in the Nude palette. Het schijnt een dupe te schijn van Naked 3, maar ik heb zelf Naked 3 niet in mijn bezit. Het in the Buff palette bevat donkerdere kleuren en dit in the nude palette bevat veel lichte, roze tinten en de paar kleuren zijn wel iets donkerder om wat meer schaduw te creëren in looks. Ik was zooooooo nieuwsgierig naar dit palette, dat ik het palette meteen heb besteld.

De kleuren zijn een stuk lichter dan het andere palette, maar ik vind lichte kleuren in een palette wel heel erg prettig. Vooral in de lente draag ik het liefst lichte tinten, voor een lekkere frisse blik. Op naar de swatches!

Swatches

De swatches zien er ontzettend goed uit! De lichte kleuren zijn redelijk gepigmenteerd en de donkere tinten zien er heel goed uit! Ik heb niet heel veel palettes met roze tinten in mijn bezit, dus ik vind het wel heel erg mooi om te zien dat de swatches er zo goed uitzien.

Look:

Zo mooi als ik de swatches vind, zo vind ik eigenlijk de lichte kleuren tegenvallen op het ooglid. De lichte kleuren zijn echt niet goed zichtbaar op het oog en ik vind het maar lastig om met dit palette een mooie ooglook te maken. Zo positief als ik was over het vorige palette, nu vind ik het echt teleurstellend. De kleuren zijn niet goed op te bouwen en door iets te blenden is mijn ooglook van vijf kleuren, eigenlijk gewoon één kleur geworden. Ik zelfs de donkerste kleur gebruikt in mijn ooglook, maar zie je ook niets van terug. Of je moet je oog niet blenden, maar dat ziet er ook niet uit.. Mewhh, niets aan zo.

Ik heb ook echt honderd foto’s gemaakt, want in het echt zag je iets van kleurverschil. Moest je wel heeeel goed kijken, maar op de camera komt het helemaal niet over.

Conclusie:

Ik ben totaal niet tevreden met dit palette, want zoals ik al eerder aangaf zijn de swatches top, maar op het ooglid zie ik er echt niets van terug. Zonde vind ik dat en ik vind het daarom zeker geen dupe van Naked 3. Ik heb het palette niet in huis, maar ik heb heel veel goede reviews gelezen met prachtige ooglooks. Jammer W7, jullie hadden echt een mooier palette kunnen maken.

Tags: