• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Mineralissima | Minerale foundation 1.0

Mineralissima | Minerale foundation 1.0

Door diverse samenwerkingen kom ik in contact met producten, waar ik nog nooit eerder van heb gehoord en dus ook nooit eerder heb gebruikt. Ik vind dat één van de leukste dingen van diverse samenwerkingen met webshops en of pr-bureaus. Zo kwam ik laatst in aanmerking met het mooie merk Mineralissima.  Ik probeerde onder andere twee poederfoundations uit en een kwast. Vandaag een review over de minerale poederfoundation.Mineralissima is te koop bij de webshop Secrets by Nature.

De minerale make-up van Mineralissima is natuurlijke cosmetica. Mineralissima maakt gebruik van de eigenschappen van puur gemalen mineralen dat je huid laat stralen. De make-up bevat geen chemicaliën en is zo gemaakt dat het licht op de huid aanvoelt en werkt kalmerend. De make-up van Mineralissima bevat ook een natuurlijke zonnebeschermingsfactor. De natuurlijke minerale cosmeticalijn bestaat uit: foundation, blush, oogschaduw, concealer, mascara, lipgloss en kwasten.

Ik had niet alleen nooit eerder ervaring met het mooie merk Mineralissima, maar ook nooit eerder met minerale make-up. Normaal gesproken gebruik ik dus make-up waar wel chemicaliën in zijn verwerkt. Mijn nieuwsgierigheid was ook meteen gewekt en ik was nieuwsgierig of deze make-upproducten anders zouden aanvoelen op mijn huid.

De verpakking ziet er prima uit en ik vind de letters van het merk heel erg leuk! Geen standaard lettertype, maar eens en keer heel wat anders.

Ik heb een gevoelige gezichtshuid en ik kan niet tegen ieder product, dus ik vind het wel prettig om een product te proberen die geschikt is voor de gevoelige huid.  De minerale poeder foundation was even wennen om aan te brengen, omdat ik gewend ben om om te gaan met vloeibare foundation. In eerste instantie vind ik vloeibare foundation ook net even wat makkelijker aanbrengen, maar een nadeel daarvan vind ik dat het meteen zo’n dikke laag op je huid is. Deze minerale foundation voelt zo zacht en luchtig aan op je huid! Voor mij geeft deze poederfoundation een lichte dekking, maar ik moet ook bekennen dat ik een rustige huid heb met alleen wat roodheden. Mocht je opzoek zijn naar een goed dekkende foundation, dan is deze foundation niks voor jou. Maar ben je opzoek naar een foundation die huid er zachter laat uitzien, met een minimale dekking? Dan is dit een heerlijke foundation voor jou!

Mineralissima | Minerale foundation 1.0. De kleur 1.0 is een perfecte kleur voor mij!

De eerste foto daar heb ik helemaal niks op mijn huid en op de tweede foto draag ik de minerale foundation in kleur 1.0. De roodheden zijn grotendeels verdwenen en mijn huid ziet er ook meteen een stuk rustiger en zachter uit. Ik heb nooit een foundation geprobeerd die zo zacht is als deze. Aan de losse foundation moest ik wel even wennen, maar ik kan er nu wat beter mee overweg. Vloeibare foundation blijft qua werking wel net even makkelijker, maar mijn huid voelt met de minerale foundation echt veel beter aan!

Je kan de minerale foundations kopen in een sample size verpakking van ( 1 gram) of een full size verpakking (10 gram).  De full size verpakking is te koop voor €13,75. Wil je eerst een sample proberen? Die zijn te koop voor €1,75! Neem snel een kijkje in de webshop.

Tags: