• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Hema Blijmakers – Scrub & douchegel

Hema Blijmakers – Scrub & douchegel

De Hema Blijmakers zijn volgens mij heel erg in trek. Ik kocht onder al deze Infuser & ik kreeg als cadeautje deze snijplank, die toevallig ook in de Blijmakers collectie zit zag ik laatst toen ik een bezoekje bracht aan de Hema. Laatst nam ik deze showergel & scrub mee in Floral Fresh and Fascinating. Ik kocht dus de blauwe versie en er waren ook nog andere lijnen, die hebben andere kleuren. Lekkere felle kleuren allemaal bij elkaar, dus ze vallen zeker op! De Floral Fresh and Fascinating bodyscrub & showergel hebben een lekkere frisse, bloemige geur. De geur vind ik alleen een stuk spannender dan dat de werking van de producten is.. Helaas heeft Hema mij eens teleurgesteld én dat was nog nooit gebeurd.

Verpakking

De verpakkingen zijn lekker opvallend en ik vind het erg leuk dat verschillende lijnen, verschillende kleuren hebben. De scrub komt in een tube en dat is iets wat ik altijd wel erg prettig vindt. Niet met je handen in een grote pot vol scrub, maar gewoon gedoseerd wat scrub pakken om je lijf mee in te scrubben. De showergel heeft dezelfde bloemige tint als de scrub en komt in een doorzichtige flacon.

Bodyscrub

De bodyscrub heeft een heerlijke bloemige geur, maar ergens ook een beetje frissig. Te heftige bloemengeuren kan ik nog wel eens heftig vinden, maar deze bloemengeur is precies goed. Zacht, maar toch bloemig. De scrub is lekker mild en de scrub heeft fijne korrels. Ik vind het niet prettig als een scrub heel erg grof is. Ik merk dat de scrub in combinatie met de showergel mijn huid enorm uitdroogt. Als ik de scrub los gebruik valt het uitdrogende gevoel nog wel mee, maar in combinatie met de showergel, houd ik een ‘schuurpapierhuidje’ over helaas.

Aqua, Glycerin, Silica, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 20, Betaine, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Carbomer, PEG/ PPG-20/ 6 Dimethicone, Parfum, Propylene Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Piroctone Olamine, Sodium hydroxide, CI 17200, CI 42051, CI 77891

Showergel (250 ML)

De showergel heeft dezelfde bloemige geur als de bodyscrub. De showergel ruikt wel heel erg lekker en ik kon niet wachten om de showergel op mijn lijf te gebruiken. De showergel schuimt behoorlijk en na het afdrogen merk ik wel meteen dat de showergel niet mild en zacht is zoals Hema beloofd, maar juist hartstikke uitdrogend voor mijn huid. Echt heel erg jammer, want ik vind de geur dus wel heel erg prettig.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Glycine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium Iminodisuccinate, Citric Acid, CI 17200, CI 42051

Conclusie:

Helaas vind ik beide producten niet echt geweldig. De douchegel vind ik helemaal niet prettig, want mijn huid wordt heel erg uitgedroogd van het gebruik van de douchegel. De scrub zo op zichzelf gaat wel, maar in combinatie met de showergel wordt mijn huid echt heel erg droog. De geur vind ik wel heel erg lekker, maar helaas als het mijn huid uitdroogt dan ben ik toch wel een beetje klaar met het product.

Tags: