• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
LUSH – Candy Mountain

LUSH – Candy Mountain

Eén van mijn favoriete producten voor in bad is de mierzoete Candy Mountain die zorgt voor bergen bubbels, roze BUBBELS. Ik vind een bad met heel veel schuim heel erg lekker en vooral van dat dikke schuim waar je je helemaal in kan verdwijnen. Candy Mountain geeft van dat lekkere dikke schuim, dat ook niet meteen weg is, nadat je twee tellen in bad zit. Candy Mountain doe ik er altijd in één keer in, voor een optimaal schuim resultaat.

Ik gooi Candy Mountain er niet in één keer in, maar gebruik wel de hele bubble bar in één keer voor een bad vol schuim. Zo kan je lekkere bellen blazen tegen de muren aan en testen of het goede bubbels zijn. Candy Mountain heeft zeker goede bubbels en ze worden op hun best als je de Candy Mountain onder de kraan langzaamaan verkruimeld in plaats van het product zo in het bad te gooien. Dat doe ik dan wel weer met een bruisbal.

Heerlijke snoepjes-achtige bubbels! Verkruimel een deel van Candy Mountain onder stromend water en geniet van een lekker zoet schuimbad.

De geur ruikt heel erg zoet! Een beetje SnowFairy achtig en ik vind het heel erg leuk dat het badwater roze wordt. Dit is één van mijn favorieten van Lush én sowieso ben ik gek op de bubblebars. De Candy Mountain laat geen laagje achter in je bad en dat vind ik erg prettig. Sommige bubble- of bruisballen laten zo’n gekleurd laagje achter in je bad, waar ik vervolgens weer een paar minuten op te boenen staat. Geen pretje vind ik het en ik ben blij dat Candy Mountain daar geen last van hebt.

Tags :