• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
MAC x Lightness of Being

MAC x Lightness of Being

Traditiegetrouw kiest MAC na alle heftige glitters en ieder jaar weer super mooie Holiday verpakkingen, voor een rustige collectie in het nieuwe jaar. MAC x Lightness of Being bevat allemaal hele mooie natuurlijke tinten met super leuke structuur. De structuur doet mij een beetje denken aan een wollen trui/knit. Ik ben dol op rustige en neutrale kleuren, dus ik was erg benieuwd naar deze collectie.

Ontdek Lightness of Being met zijn kleurenpalet van poëtische kleuren. Laat de donkere tinten voor wat ze zijn en leef u uit met de zweverige kleuren van frosted lavendel, parelachtig champagne en bleek mintgroen. Geef uzelf een elegante uitstraling met MAC’s nieuwe Mineralize kleuren voor ogen en wangen, met luchtige roze tinten, pure pastels en zachte goudschakeringen. Deze zijn de perfecte aanvulling op de roze nudekleuren voor de lippen en de glasheldere glosses die een subtiele elegantie creëren. Uw nagels krijgen zachtbeige en lavendel tinten.

De verpakkingen vind ik wel heel erg leuk! Lekker neutraal voor een collectie met heel veel natuurlijke tinten. De lipstick huls is iets anders, maar die vind ik ook prima

Mineralize Skin Finish Lightscapade EUR29,50

Lightscapade is geen nieuwe kleur, want deze Mineralize Skin Finish zit dan ook in het gewone standaard assortiment. De Mineralize Skin Finish is voor deze collectie uitgekomen ook in het mooie knitachtige patroontje en maakt Lightscapade daarom een LE. Lightscapade is een prachtige  zachte beige poeder met een super mooie multidimensionale glans. Deze highlighter is echt voor de hele lichte huidjes en voor mij is het een perfecte highlighter. Een hele mooie warme tint en ik ben gek op de verpakking!

Mineralize blush Uplifting EUR 24,50 is een prachtige Mineralize Blush. Dit is nog maar mijn tweede Mineralize Blush, maar wat vind ik het toch prachtige producten. Een super zachte blush met heel veel pigment en Uplifting heeft ook nog eens subtiele glitters erin. Uplifting is een mooie warme bruine/perzik tint en ik vind deze kleur heel erg mooi staan bij mijn huid.

Mineralize Rich lipstick Be fabulous EUR 23,00 is een hele licht roze lipstick en ik ben er nog niet uit of ik hem heel erg mooi vind matchen bij mijn huids- en haarkleur. Ik vind deze roze lipstick wel heel erg licht, maar zo op de foto’s vind ik hem wel weer staan. Ik weet het niet met deze Be Fabulous. Ik had hem wel mooier verwacht ofzo.

Swatches! De lichtroze lipstick Be Fabulous is een beetje glazend en brengt makkelijk aan op de lippen. Wel zie je ieder velletje met deze lipstick op je lippen. Uplifting is een hele mooie bruin/perzikkleurige blush met glitters en Lightscapade is de prefecte highlighter. Ik vind het een erg mooi plaatje zo alles bij elkaar!

Uplifting de prachtige blush en Lightscapade vind ik heel erg mooi en die gebruik ik nu al met heel veel liefde Be Fabulous moet ik nog een beetje van gaan houden. Mijn gezicht is nu ook nog best ‘bruin’ omdat ik een paar keer naar de zonnebank ben geweest de laatste maanden. Misschien als ik weer wat lichter ben dat ik deze kleur beter vind staan. Ik heb gemengde reactie gelezen over deze collectie, maar ik ben super blij met deze twee producten!

Look met alle producten!

De MAC x Lightness of Being is een tijdelijke collectie en is nu tijdelijk verkrijgbaar via de MAC counters en via MACcosmetics, Bijenkorf & Douglas.