• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
The Body Shop | Olive Festive Picks

The Body Shop | Olive Festive Picks

Ik baal altijd ontzettend dat wij geen The Body Shop in de stad hebben, maar aan de andere kant is het wel beter voor mijn portemonnee. Ik vind de producten van TBS (net als van Lush) heel erg lekker en het liefst wilde ik alles hebben. Laatst was ik gaan winkelen in Zwolle en de sale van TBS was natuurlijk in volle gang, zo naar de kerstdagen. Ik nam de Olive Festive Set mee. Dit setje was gemaakt om cadeau te geven aan iemand voor de kerst en het is onderdeel van de Seasonal-lijn die momenteel is afgeprijsd. De Olive-lijn van TBS is echt favoriet én ik heb nog nooit zo’n hele set voor mijzelf gekocht, dus ik kocht een verlaat cadeautje voor mijzelf.

Er zit een showergel, body butter, body scrub, een stukje zee en een douchepuff in het setje en dat alles in de Olive Festive Picks. Ik ben dol op de Olive lijn en de geur vind ik super lekker. TBS heeft veel aanwezige geuren en vele zoetige fruitgeuren waar ik niet zo van houd. Olijf, Shea en Kokos zijn mijn favoriete lijnen. Die vind ik lekker toegangelijk!

Olive Shower Gel 250ml

Een zeeploze, schuimende bad- & douchegel met de geur van olijf voor een frisse, schone, zachte, subtiel geparfumeerde huid. Geschikt voor normale tot droge huid.

Deze showergel heb ik al eerder eens gehad en hmm wat is die lekker. Ik vind olijfgeuren heerlijk, want The Olive Branch van Lush is ook een favorietje. Ik vind deze geur heel erg dragelijk en als ik geen zin heb in aanwezige douchegels, dan gebruik ik deze van TBS. De geur van olijven is zo lekker fris en zacht voor mijn huid. Deze geur is prima te gebruiken zowel voor hem als haar, want Tim vind deze shower gel ook heerlijk. Wat ben ik blij dat ik deze shower gel weer heb!

Ingrediënten:

Aqua (water), Ethylhexyl Palmitate, Ceteareth-20, Glycerin (glycerine), Steareth-2, Parfum, Sesamum Indicum Seed Oil (sesamolie), Bertholletia Excelsa Seed Oil (paranotenolie), Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Butyrospermum, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Coco-Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (gehydrogeneerde wonderolie), Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol (conserveermiddel), Parfum, Olea europaea (olijfolie), Methylparaben, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol (propyleenglycol), Benzophenone-4 (zonnefilter), Disodium EDTA, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Citronellol, Citral (citrus), Limonene (Fragrance Ingredient), Alpha-Isomethyl Ionone, kleurstoffen: CI 19140, CI 17200, CI 42090.

Olive Body Butter 50ml

De bijbehorende body butter heb ik natuurlijk ook al eens geprobeerd.  De body butters zijn favoriet, want geen enkele body butter haalt het echt bij die van de TBS. Veel vind ik er wel fijn, maar die van TBS vind ik geweldig. Mijn huid is zeker een paar dagen niet droog als ik mijn benen heb in gesmeerd met een body butter en dan hoef ik niet eens iedere dag te smeren. Ik smeer zo’n drie keer per week met een body butter. De body butters van TBS trekken niet gelijk in, maar de wanneer de body butter in aanraking komt met je huid smelt die als ware. In het begin is de body butter wat dik met smeren, maar als je het uitsmeert wordt de body butter steeds vloeibaarder. Al jaren een favoriet deze body butter!

Een intensief werkende, romige bodycrème, die gemakkelijk door de huid wordt geabsorbeerd, verzorgend en verzachtend werkt en de huid beschermt tegen vochtverlies, tot wel 24 uur lang. Speciaal voor zeer droge huid.

Ingrediënten:

Aqua (water), Olea europaea (olijfolie), Cyclomethicone, Butyrospermum parkii (sheaboter), Theobroma cacao (cocoaboter), Glycerin (glycerine), Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Lanolin Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Geraniol, Citral (citrus), Sodium Hydroxide, Eugenol, Caramel (kleurstof), CI 77288 (kleurstof).

Olive Body Scrub 50ml

Met de body scrub had ik nog geen eerdere ervaringen, dus ik vind het heel fijn om deze eens uit te proberen. Ik heb een andere scrub van TBS ook nog niet uitgeprobeerd zover ik terug kan halen.

Voor normale tot droge huid. Een milde scrub die dode huidcellen verwijdert en je huid zacht en glad maakt. Een verzorgend product wordt daarna ook beter geabsorbeerd. De masserende bewegingen waarmee je hem gebruikt, zorgen voor een verkwikkend gevoel.

De scrub is zoals beloofd lekker mild en heerlijk voor de huid. Ik vind de scrub ook niet te fijn, want ik vind wel dat je moet merken dat je aan het scrubben bent. De grove korrels is ook niks, dit is wat mij betreft prima en de korrels zijn in verhouding voor mijn gevoelige huid. Ik merk dat deze scrub heel veel goed doet voor mijn huid, want mijn huid voelt nog zachter aan na het douchen, na het gebruik van deze scrub. De body butter wordt daarentegen ook sneller en beter opgenomen én merk ik dat mijn benen minder droog zijn. Ik scrub één keer in de week dat vind ik voldoende. Hmm dit is een nieuwe favoriet!

Ingrediënten

Aqua (water), Olea europaea (olijfolie), Oryza sativa (rijst), Cetearyl Alcohol, Juglans regia (walnootschilpoeder), Dimethicone, Sorbitan Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Benzyl Alcohol, Carbomer, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Helianthus annuus (zonnebloemolie), Methylparaben, Silica, Parfum, Sodium Hydroxide, Propylparaben, Isopropyl Myristate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Daucus carota (wortelextract), Citronellol, Beta-Carotene, Citral, Limonene, Tocopherol (vitamine E), Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, kleurstoffen: Caramel, CI 77288.

Olive Soap 100g

Het zeepje heb ik wel al eens zien liggen in de TBS, maar het trok mijn aandacht niet zo. Ik ben sowieso niet echt van de losse stukke zeep. Een zeep pompje vind ik vaak net wat makkelijk in gebruik. Nu deze in het setje zit ga ik het natuurlijk wel gebruiken met het handen wassen, maar toch gaat ondanks deze heerlijke olijfzeep, mijn voorkeur uit naar zeep uit een pompje!

Wat ik wel prettig vind dat het stuk zeep mijn huid niet uitdroogt. Ik merk dat vaak bij stukken zeep, dat je handen al een verschrikkelijk droog gevoel krijgen onder de douche nadat je huid heb ingezeept. De rest van je lichaam is dan ook droog, maar dat heb ik bij dit stukje zeep niet. De geur van olijf is ook weer lekker aanwezig én daar kan ik geen genoeg van krijgen.

Aqua (water), Olea europaea (olijfolie), Cyclomethicone, Butyrospermum parkii (sheaboter), Theobroma cacao (cocoaboter), Glycerin (glycerine), Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Lanolin Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Geraniol, Citral (citrus), Sodium Hydroxide, Eugenol, Caramel (kleurstof), CI 77288 (kleurstof).

Ik heb voor de gehele set The Body Shop | Olive Festive Picks in de sale €16,10 betaald en de originele prijs was 23 euro. Een mooie aankoop dus waar ik ook erg blij mee ben!

Tags: