• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Secret Elf Surprise 2014

Secret Elf Surprise 2014

Ik vond het weer super leuk om mee te doen aan de editie van 2014. Vorig jaar vond ik het ook al heel erg leuk om te doen, maar toen was alles wel erg last minute. Ik vond het erg prettig dat je nu alle tijd had om wat leuks voor je Elfje te maken. Ik heb heel erg lang gedacht dat mijn elfje Opperelf zou zijn (vanwege de leuke Secret Questions), maar toen mijn pakketje aan de late kant werd verstuurd, wist ik meteen dat Opperelf af zou vallen hihi. Als een speurhond hield ik de tweets in de gaten, maar ik kwam er maar niet achter.  Ik werd na tienen wakker op eerste kerstdagen én moest ook nog even op Tim wachten, want die wilde er bij zijn als ik mijn pakketje ging open maken!

Ik maakte mij al zorgen om mijn pakketje, want het pakketje kwam maar niet (en de meeste hadden hun pakketje al) en op een gegeven moment hoorde ik ook niks van mijn elfje. Gelukkig hoorde ik dat mijn pakketje werd verstuurd en al snel werd het pakketje geleverd!

Oehhhhh spannend!! Eerst foto’s maken en dan openen haha.

Het eerste wat mij opviel was het prachtige handschrift en hoe leuk alles verpakt was. Ik zag meteen twee hele leuke tijdschriften en ik herinnerde mij daar ook een Secret Question over. Mijn Elfje stelde hele leuke vragen, dat vond ik sowieso al heel erg leuk!

Echt een super leuke kaart die meteen een mooi plekje heb gekregen in mijn huis!

Ik heb zoveel leuke dingen gekregen! Jessica heeft mij heel erg verwend met twee prachtige tijdschriften, allemaal leuke verrassingen zoals nagellakjes, highlighterpen, proefmonsters, maskers  en een heel leuk kerst DIY pakket! Ik heb meerdere Yankee Candles gehad, Father Christmas en Cinders van Lush, de remover van Hema die ik heel graag wilde proberen en leuke kersthangers!

Mijn Elfje was Jessica! Bedankt voor alle lieve en leuke cadeautjes! Sorry dat ik wat lastig was doordat ik een lastige ‘do not need’ lijstje had. Sorry ik ben een (beauty)blogger en ik heb/krijg al zoveel spullen dat ik heel veel niet nodig heb. Ik dacht zelf dat mijn lijstje voor de rest wel makkelijk was! Ondanks dat ik je het lastig had gemaakt, heb je een geweldig pakket samengesteld en het was echt een feestje om uit te pakken. Alles was super leuk verpakt en ik ben overal erg blij mee! Nogmaals dank je wel! Ik hoop van harte dat er volgend jaar weer een Secret Elf Surprise komt! Dan doe ik zeker weer mee!

Tags: