• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Make Up Revolution – I Heart Chocolate Palette

Make Up Revolution – I Heart Chocolate Palette

Make Up Revolution is een merk waar ik al een hele tijd nieuwsgierig naar was. Iets hield mij tegen om het van een buitenlandse webshop te bestellen en ik was dan ook super enthousiast toen ik een mailtje in mijn inbox zag dat Makeup Musthaves dit geweldige budgetmerk gingen verkopen. Ik heb zeker twee uur in de webshop rondgehangen wat ik nou graag wilde proberen! Het liefst alles natuurlijk, maar ik stelde een budget voor mijzelf op en koos diverse items uit! Echt geweldig dat je dit Britse merk nu gewoon via een Nederlandse webshop kan bestellen! Ik heb een aantal leuke items uitgezocht en de reviews komen vanzelf allemaal voorbij.

Als eerste koos ik voor het I Heart Chocolate palette die geïnspireerd is op het Chocolatebar Palette van Too Faced. Het palette van Too Faced ruikt daadwerkelijk ook nog naar lekkere chocolade volgens vele reviews (ik heb hem niet in huis om te vergelijken), maar dit palette van Make Up Revolution mist de chocoladegeur. Op zich geen ramp, maar had het een leuke toevoeging gevonden. Sowieso heeft Make Up Revolution zich laten inspireren door merken zoals Urban Decay en Too Faced.

Verpakking

I heart chocolate palette ziet er uit als een heerlijke chocoladereep. Een palette om op te eten zo ziet het eruit. De kleurtjes komen in een stevig palette en dit palette is dan ook stevig genoeg om mee te nemen in je tas. Het palette bevat 16 kleurtjes in verschillende matte en shimmery tinten. Een mix van finishes vind ik altijd heel erg fijn! Verpakking ziet er top uit!

I Heart Chocolate Palette

Ik vind het een heel veelzijdig palette met donkere en lichte kleuren, maar ook met matte en shimmery kleuren. Er zitten highlighters in het palette, wat ik echt een toevoeging vind. Ik vind vooral de highlighter met glans echt een plaatje. Super mooie highlighter is het die ik veel zou gaan gebruiken.

Swatches

De swatches zien er goed uit! De ene kleur is wat beter gepigmenteerd dan de andere, maar ik vind het palette in het geheel echt top! Ik vind de variatie kleuren in het palette erg goed. Vaak zie je toch veel kleuren die op elkaar lijken in diverse palettes, maar ik zie hier wel dat ze echt in hun best hebben gedaan om een veelzijdig palette te maken, met mooie kleuren.

Verkrijgbaarheid

Make Up Revolution – I Heart Chocolate Palette is verkrijgbaar voor €9,99 bij Make Up Musthaves. €9,99 vind ik een prima prijsje voor zo’n leuk palette! Er komen nog een heleboel andere reviews aan van het merk Make Up Revolution!