• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Sleek Eye & Cheek Palette – Dancing Til Dusk

Sleek Eye & Cheek Palette – Dancing Til Dusk

Sleek Eye & Cheek Palette – Dancing Til Dusk is een nieuw palette van Sleek. Er is ook nog een andere kleuren combinatie verkrijgbaar met meer paars tinten, dat palette draagt de naam See you at Midnight. Ik koos voor een palette met meer draagbare kleuren én ik ben niet zo’n fan van paarstinten. Dancing Til Dusk is een palette met oogschaduws uit het iDivine Naturel palette en blushes die veel verkocht zijn bij Sleek! Een bestseller palette dus! Super leuk en ik ben altijd benieuwd wat Sleek voor leuke nieuwe dingen uitbrengt.

In het Dancing Til Dusk paletje vind je oogschaduws uit het iDivine Au Naturel palette en de Mirrored Pink en Sahara blush.  Au Naturel is één van mijn favoriete oogschaduwpalette en de Saharablush vind ik ook heel erg mooi! Mirrored Pink is voor mij een nieuwe blush

Verpakking

Het Dancing Til Dusk palette komt zoals wij gewend zijn van Sleek in het welbekende mat zwarte doosje. Ik vind het nog steeds jammer dat Sleek niet eens wat anders op zijn verpakking doet. Ik vind de kartonnen verpakking altijd veel leuker dan het mat zwarte doosje. Wel is het doosje heel erg stevig en prettig in gebruik.

Sleek Eye & Cheek Palette – Dancing Til Dusk

Ik was heel erg nieuwsgierig naar het nieuwe palette van Sleek! Een soort bestseller palette dus en ik heb alleen de blush nog niet uit het palette. Ik vind het leuk om alles in één palette te hebben en daarom heb ik gekozen om deze te bestellen. Ik kan mij voorstellen dat als je de producten al hebt dat je er misschien geen geld voorover hebt om dit palette te kopen. Mocht je niks van Sleek hebben dan is dit wel echt een prachtig palette. Mooie oogschaduwkleuren en blushes in één palette! Ik vind de kleurencombinatie er heel erg mooi uitzien in het palette, leuk kleurenpallet!

Swatches

Ik vind het hele leuke kleurtjes bij elkaar en de pigmentatie ziet er zoals altijd bij Sleek top uit! Heerlijke pigmentatie en zo zie ik mijn palettes graag! Een mooi palette met dagelijkse kleurtjes én hele leuke blushes!

Gek zo’n look zonder eyeliner!  Ik probeer zo nu en dan eens geen eyeliner te dragen, maar ik moet er nog wel even aanwennen. Dit is een hele natuurlijke look dus ik heb deze gecombineerd met lekkere felle lippen!

Conclusie

Voor de liefhebbers van Sleek misschien niet een heel erg nieuw palette, dit palette vol met Bestsellers. Mocht je nog niks van Sleek hebben is dit echt een heel erg leuk palette. Mooie dagelijkse tinten met fijne blushes en zeker een aanwinst op je stash! Ik vind het heel erg leuk om favoriete kleuren in één palette te hebben, dat neemt wel lekker makkelijk mee als je op reis gaat!

Prijs en verkrijgbaarheid

Sleek Eye & Cheek Palette – Dancing Til Dusk is verkrijgbaar bij diverse Nederlandse webshops en een aantal V&D filialen. Ik kocht het palette bij één van mijn favoriete webshops Alice & Jo voor €11,99.