• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Trind – Time for Treats Najaar/wintercollectie

Trind – Time for Treats Najaar/wintercollectie

Yeahh één van mijn favorieten nagellakmerken heeft weer een nieuwe gelimiteerde collectie gelanceerd. Trind lanceert de Time for Treats collectie. Een collectie nagellak bestaande uit zes heerlijke winterse en verzorgende kleuren. De Caring Base Coat van Trind is mijn favoriete base coat allertijden en de Caring Color lakjes zijn ook echt favoriet. Ik stond dan ook te springen toen de postbode mij deze zes lakjes overhandigde. De kleuren komen in een gevarieerd ‘palet’ van zachte poeder pastels tot diep bruin. Geen standaard wintercollectie met feestelijke glitters in groen en rood, maar gewoon lekker van alles wat! Trind stelt mij nooit teleur, dus zo nieuwsgierig als ik was ging ik meteen met de lakjes aan de slag.  Kijk mee naar de swatches van de Trind – Time for Treats Najaar/wintercollectie!

De flesjes zien er zoals wij gewend zijn van Trind heel chique uit en ik vind het mooi dat de flesjes zo lang en smal zijn. Kenmerkend voor Trind en je pikt ze uit een schap met talloze nagellakjes. De kleuren hebben zoals altijd namen en nummers! De nummers hoeven voor mij niet, namen vind ik altijd tof en een gemiste kans als je je product geen naam hebt gegeven.

Deze nagellakjes doen mij meteen denken aan knusse avonden voor de tv met een lekkere kop warme chocolademelk met slagroom én mini marshmallows. Trind heeft de kleuren afgestemd op de modetrends voor de komende herfst/winter. Ik vind de collectie zo op het oog al heel erg gevarieerd!

  • CC204 Earl grey – Wondermooie winter statement met grijsblauw
  • CC205 Icing on the Cake – Topping Gliter & Glamour
  • CC206 Michty Macaron – Zoet zacht roze
  • CC207 Luscious Lavender – Chique parelmoer lavender
  • CC208 Choco Loco – Mysterieus bruin
  • CC209 Mocca Madness – Tijdloze taupe met een zeer subtiele glitter

CC204 Earl grey – Wondermooie winter statement met grijsblauw

Wintersblauw, een perfecte tint! Dit soort kleurtjes zie ik graag en die steken ook zo mooi af als het sneeuwt. Dit is één van mijn favorieten.

CC205 Icing on the Cake – Topping Gliter & Glamour

Een losstaand glitterlakje, die leuker is om over een ander lakje heen!

CC207 Luscious Lavender – Chique parelmoer lavender

Een parelmoerachtige lavender tint! Ik ben nooit zo van de parelmoer kleurtjes en dit vind ik dan ook het minste lakje. Gewoon niet mijn soort finish. De lak zelf is prima, deze kleur bleef juist heel erg lang zitten (2,5 dag)

CC206 Michty Macaron – Zoet zacht roze

Wat een prachtige roze tint! Wat een super mooie kleur is dit! Ik ben dol op pastelroze en de komende herfst zie ik heel veel pastelroze kleding voorbij komen!

CC208 Choco Loco – Mysterieus bruin

Een hele bijzondere, mysterieuze tijd! Een kleurtje die steeds anders oog in divers licht. Een beetje bruin, maar aan de andere keer meer zwart!

CC209 Mocca Madness – Tijdloze taupe met een zeer subtiele glitter

Dit is echt een bijzondere tint! Een beetje bruin, maar ergens toch ook een grijstint. Een bijzondere kleur, echt iets voor de donkere dagen!

Ik vind deze collectie heel erg leuk! De nagellakken zijn heel erg verschillend en dat spreekt mij heel erg aan. Er zit altijd wel een lakje in die iemand leuk vind. Earl Grey, Might Maracon en Mocca Maddness zijn mijn favorieten. De enige die ik maar mwah vind ik Luscious Lavender, omdat ik de streperige parelmoerachtige finish niet mooi vind. Gewoon niet mijn ding. Alle nagellakjes (behalve de glitter, maar dat is meer een topcoat) dekken goed in twee laagjes. Trind lakjes blijven lang zitten op mijn zwakke nagels zo’n 2/2,5 dag zonder chips en dat is heel wat voor mij!