• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Merci Handy Hand Cleansing Gel

Merci Handy Hand Cleansing Gel

Een nieuw merk op de markt en ik ben gelijk geïnteresseerd. Er kwam een leuk pakketje binnen van een nieuw merk: Merci Handy. Meestal zijn dit soort hygiëneproducten maar een beetje saai maar deze verpakkingen zijn heel erg leuk en kleurrijk. Ergens doen ze mij ook meteen denken aan de cleansing gels van Bath & Body works (merk wat heel erg populair is in bijvoorbeeld Amerika).

In het dagelijks leven was ik regelmatig mijn handen en reinig ik mijn handen vooral op mijn werk met een cleansing gel. Als ik een dagje weg ga naar Amsterdam, festival etc. dan vind ik het erg prettig om een cleansing gel in mijn tas mee te nemen. Je kan dan niet overal je handen en ik vind het wel fris om mijn handen te reinigen voordat ik bijvoorbeeld eet. Is dat voor jullie herkenbaar?

Er is geen geheim recept. Het enige dat zij toevoegen is een vleugje humor en heel veel liefde. Merci Handy is een filosofie, een levensstijl (of een style de vie, zoals ze dat zeggen in Parijs). Merci Handy biedt vrolijke pocket-sized cosmeticaproducten die niet mogen ontbreken in de vrouwelijke handtas.

Er zijn 7 kleuren en geurtjes verkrijgbaar en ik mocht er drie ontvangen. Tegenwoordig zit er dus altijd ééntje in m’n tas. De prijs is ook leuk en de geuren zijn heerlijk! Ik heb er ook wel eens van Bath & Bodyworks geprobeerd en daar lijken ze zeker op.

Merci Handy hand cleansing gel is verkrijgbaar bij Ici Paris XL in de winkels en online voor €2,95 per stuk (30 ml)

Tags: