• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Miss Sporty | Really Me Lip Balm

Miss Sporty | Really Me Lip Balm

You woke up like this! Show je natuurlijke schoonheid met de ‘No make-up look’ van Miss Sporty. Bij de makeup look hoort bijvoorbeeld een foundation die je redder in nood is, maar ook een mascara en een oogpotloodje. De foundation en oogpotlood komen in een aparte review volgende week omdat het anders een te lang artikel werd. Maak je make-up look compleet door de Really Me Lip Balm, een hydraterende lippenbalsem voor zachte lippen om te zoenen. Jij bent een natural beauty en dat mag je laten zien!

Ik ontving vier verschillende soorten kleuren lippenbalsems. De kleuren liggen vrij dichtbij elkaar en ik vraag mij dan meten af of je het verschil wel ziet op de lippen.

Really Me Lip Balm. Deze lippenbalsem hydrateert niet alleen je lippen, maar laat ook direct een mooie glans achter. Je lippen zien er verzorgd uit. Doei velletjes of gesprongen lippen! Door de transparante kleur wordt het zeker niet ‘too much’ en maakt het de ‘No make-up look’ helemaal af. Verkoopadviesprijs: €1,99

De verpakking van de Miss Sporty zijn mega zoet en ik vind ze er altijd wat kinderlijk uitzien. Het zijn geen producten die ik koop voor de verpakking want dat trekt mij niet zo. Wel heeft Miss Sporty hele fijne producten en de uitstraling van de producten past bij het merk. Ik denk dat het merk zich richt op tieners die niet zo veel geld te besteden hebben maar die wel fijne producten willen kopen.

De lipbalm zit in een tube wat het heel hygiënisch maakt om het aan te brengen.

De kleuren lipbalm zouden transparant zijn volgens het persbericht maar ik zie wel iets van kleur op de swatches op mijn hand. Ik had ook swatches gemaakt op de lippen maar daar zie je niet tot nauwelijks verschil dus die zal ik je besparen. De Miss Sporty Really Me Lip Balm zijn dus transparant op de lippen dus het is bijvoorbeeld niet nodig om meerdere ‘kleuren’ aan te schaffen.

De Miss Sporty | Really Me Lip Balm plakt gelukkig niet. Op de swatches vond ik ‘m er wat plakkerig uitzien maar dat is niet het geval. Ik vind de Lipbalm niet veel meer verzorgen dan een lipgloss dus wil je echt verzorging dan zou ik gewoon kiezen voor een traditionele lipbalm zoals Blistex of Labello.

De producten uit de Miss Sporty ‘No make-up look’ zijn verkrijgbaar vanaf 15 februari 2017.