• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Mijn nieuwe horloge van River Island

Mijn nieuwe horloge van River Island

River Island is een winkel waar ik soms een periode heb dat ik daar heel veel koop zoals de laatste tijd, maar de voorgaande jaren heb ik daar heel weinig gekocht. Toen ik een jaar of 18/19 was kocht ik daar vaak sieraden, tassen en horloges. De kleding vond ik toen met m’n loon van mijn bijbaantje wel heel erg duur. Nu koop ik er nog niet veel kleding, want meestal is het m’n smaak niet echt. Ik hoorde laatst wel dat River Island hele fijne broeken verkoopt, dus daar ga ik binnenkort eens naar kijken. Een nieuw horloge stond heel erg hoog op mijn wishlist en dan vooral eentje van Daniel Wellington, maar die zijn best prijzig.. Ik kwam deze rosé gouden versie tegen bij River Island en bestelde hem mee toen ik een nieuw tafeltje/krukje kocht..

Ik vind het horloge echt heel erg tof. Het uurwerk is in verhouding met het bandje wat groter. Het is geen mega groot uurwerk, want dat vind ik ook niet mooi staan bij m’n dunne polsen. Rosé goud vind ik echt heel erg mooi en een horloge in deze kleurencombinatie had ik nog niet. Ik had ooit wel een horloge in een rosé gouden kleur, maar die is toen helaas stuk gegaan.

Ik draag een horloge niet iedere dag, maar in het weekend probeer ik hem wel om te doen. Ik vind het met werken irritant en zonde. Ik ben bang dat m’n horloge snel beschadigd raakt, dus dan laat ik hem liever op mijn nachtkastje liggen. Dit exemplaar is veel te mooi om snel beschadigd te raken!

Ik kocht dit prachtige horloge met rosé gouden details via Wehkamp. Het horloge vind ik wel een leuk prijsje hebben, namelijk 33 euro!

Tags: