• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Nike Roshe Runs Green

Nike Roshe Runs Green

Ik heb al een paar Nike Roshe Runs en die draag ik echt heel erg veel. Ik wilde nog een paar aanschaffen, maar overal was mijn maat uitverkocht. De Roshe Runs vliegen echt overal de winkels uit en ik was super blij toen ik dit leuke kleurtje eindelijk vond in mijn maat én ook nog met 30% korting (de korting geldt helaas niet meer, maar ik had dus mazzel!). Mijn voeten willen niks anders meer dan deze lekker zittende schoenen! De Roshes komen binnenkort voorbij in een outfitpost! Je kon ze wel al even bewonderen in de shoplog van vanmorgen!

De kleur is lekker apart en ik zat heel lang te twijfelen over welke kleur ik nou het beste kon nemen. Knaloranje, roze, paars? Je kan het zo gek niet bedenken of de kleur is er wel. Je hebt tegenwoordig ook printjes, maar die lijken mij erg lastig te combineren. Ik heb gekozen voor deze mooie, aparte groene kleur met zwart, omdat ik deze tof vind en ik heb deze versie nog maar bij weinig mensen gezien.

De Roshe Runs lopen zooo ontzettend lekker! 8 uur lang werken? De hele dag winkelen? Geen probleem op deze wolkjes! Ik krijg nogal snel last van mijn voeten als ik de hele dag aan het slenteren ben, maar met deze runners heb ik daar geen last van. Eén van mijn Nikes gaan zeker mee naar mijn stedentrip Brussel binnenkort! Mijn voeten kunnen mijn Roshe Runs dan wel gebruiken denk ik zo!

Tags :