• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
MUA Palette Matte – Ever After

MUA Palette Matte – Ever After

Mua oftewel Makeup Academy is een merk wat in korte tijd een heel warm plaatsje in mijn hart heeft gekregen. Betaalbare producten die tevens ook heel erg prettig zijn! Ik kreeg laatst in een goodiebag deze mooie matte palette van MUA Ever After en ik ben dol op matte tinten. Ik was heel erg benieuwd naar deze matte tinten. Ik ben erg tevreden met dit palette van MUA en ik hoop dat ik met dit palette net zo blij ben!

Verpakking

De verpakking is simpel en de matte kleuren zijn meteen goed zichtbaar in het palette. Het eerste wat mij opviel is dat veel kleurtjes op elkaar lijken. Voor de rest ziet het palette heel erg simpel uit, maar ik vind het prima voor een budget palette. De kleurtjes zien er heel erg poederig uit, dus ik ben erg benieuwd!

De swatches! Ik heb er gemengde gevoelens over. Ik zie hele goede gepigmenteerde kleurtjes, maar ik zie ook veel tinten die op elkaar lijken. Ik vind het altijd erg zonde als kleuren erg op elkaar lijken, in die plaats had ik liever totaal andere tinten gezien die wat natuurlijk ogen.

De kleurtjes zijn wel wat poederig, wat ik al had verwacht, want dat is vaak het geval met matte tinten. Er zitten hele mooie kleuren in, vooral de bruintinten ben ik echt gek op. Je kan wel goed werken met de poederige oogschaduws, maar je moet wel opletten met fallout. Je kan bijvoorbeeld eerst je ogen opmaken en daarna pas je foundation aanbrengen op je gezicht. Ik maak gebruik van deze manier als ik weet dat oogschaduws voor veel fallout zorgen. Tik in in ieder geval goed je kwast af als je met deze oogschaduws aan het werk gaat!

Conclusie: 

Ik heb gemengde gevoelens over het palette! Er zitten hele fijne kleurtjes in, die ik prettig vind werken, als je wat oppast voor de fallout. De kleurtjes werken fijn, blenden ook nog eens heel erg goed en blijven met de juiste basis (MAC Paintpot) prima zitten op je oogleden. Ik vind het jammer dat MUA niet wat gevarieerder is geweest met het kiezen van matte tinten. Veel tinten lijken heel erg op elkaar en dat vind zeker een gemiste kans.

Tags: