• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Nieuwe douchegels van Treacle Moon

Nieuwe douchegels van Treacle Moon

De nieuwe douchegels van Treacle Moon trokken meteen m’n aandacht bij het zien van het persbericht. Ik ben groot fan van deze douchegels en sindskort ook van de bodylotions. Er zijn twee nieuwe, tijdelijke varianten op de markt gekomen én daarbij ook twee mini’s, die ik ook lekker voor de vakantie bewaar. 

Treacle Moon™ de vrolijke bad- en douche sensatie uit Engeland breidt haar collectie uit met twee onweerstaanbare nieuwe varianten Bath & Shower Gel  en twee Mini’s: een Bath & Shower Gel en een Bodylotion in een handige sprayflacon.  De intens kleurrijke producten staan symbool voor fun, fantasie én frisheid, gevat in vrolijke formules voor sprankelend bad- & doucheplezier!

De mango versie van deze showergel staat nog in mijn douche en daar is de bodem bijna van te zien. Ik ben dol op mango én die douchegel vind ik dan ook heel erg lekker. Toevallig was die dus aan vervanging toe én toen kwamen deze twee nieuwe varianten uit. Ik was meteen nieuwsgierig naar deze nieuwe douchegels!

The Honeycomb Secret

The Honeycomb Secret is een lekkere douchegel met een hele bijzondere geur. Ik moest wel even wennen aan deze geur, maar later rook ik de heerlijke caramelgeur. De fles doet mij meteen denken aan Winnie de Poeh met die schattige bijtjes  erop! Er is weer heel veel aandacht besteed aan de verpakking!

Warm Apple pie Hugs

Deze geur vond ik echt meteen al lekker nadat ik alleen als de fles had geopend. Deze geur doet mij denken aan een frisse zure appel, maar tegelijk aan de lekkere warme appeltaart. Een hele bijzonder geur van fris en warm tegelijk!

Treacle Moon test niet om dieren en de douchegels zijn parabenen vrij!

Een fles van 500 ml kost €4,95

Mini’s

Yeah mini’s! Ik vind het altijd heel erg leuk als er mini’s worden uitgebracht van fijne producten. Beide producten heb ik in fullsize gehad én de bodylotion gebruik ik momenteel zelfs nog. One Ginger Morning is een heerlijke frisse geur, waar ik graag de ochtend mee begin. Deze geur ruikt naar colaflesjes en een beetje naar gember. Super super lekker én ideaal dus om mee te nemen naar een warm land. The Raspberry Kiss heb ik ook al uitgebreid reviewed en ik vind het erg handig dat er een fijne bodylotion is uitgebracht. Ook echt een zomergeur, want in de winter vond ik deze geur zelfs nog een beetje te zoet. Nu vind ik hem een stuk lekkerder én helemaal denk ik als de temperaturen boven de 20 uitkomen.