• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Treacle Moon Hand & Bodylotion

Treacle Moon Hand & Bodylotion

Ik heb al vaker over de producten van Treacle Moon geschreven en ik heb laatst nog één van de douchegels laten zien in de rubriek ‘ What’s in my Shower‘. Cinnamon Nights is ook heel lang favoriet geweest en One Ginger Morning vind ik ook heerlijk! Nu komt Treacle Moon met een nieuw product, namelijk hand and bodylotion! De nieuwe Treacle Moon Hand & Bodylotion zijn verkrijgbaar in drie heerlijke geuren.

De geur van exotische kokosnoot in ‘My Coconut Island’ neemt je mee naar de Caraïben en laat je heerlijk wegdromen naar parelwitte stranden en een azuurblauwe zee. ‘The Raspberry Kiss’ hult je huid in de sprankelende geur van verse, sappige frambozen en ‘One Ginger Morning’ op basis van de geur van tintelfrisse gember, zorgt elke dag opnieuw voor een verkwikkend “hallo word wakker”-moment! Ik heb twee van de drie hand & bodylotions.

Treacle Moon™ weet dat ware schoonheid van binnen zit. Daarom wil het merk vooral een gelukkige glimlach op het gezicht van haar fans toveren. Of het nu om bad- & douchecrème of bodymilk gaat, naast het verwennen én verzorgen van de huid brengt Treacle Moon™ mensen in een vrolijke stemming. Dit komt door de combinatie van de onweerstaanbare geuren, kleurrijke verpakkingen, rijke texturen en producten met fijnzinnige, grappige beschrijvingen van de verschillende geurbelevingen, die onmiddellijk een gelukzalig gevoel oproepen.

Verpakking

De hand & bodylotions komen in luxe uitziende pompflacons met een inhoud van 350 ml! Dat is heel wat body of handlotion! Ik vind het erg prettig dat het een product is wat voor meerdere doeleinde wordt gebruikt. Ik vind de verpakkingen van Treacle Moon heel erg leuk! Er staan hele leuke teksten op die mij wel ergens wat aan Philosophy doen denken. Alleen qua verpakkingen en de stijl daarvan, want de geuren vind ik wel echt heel erg origineel.

The Raspberry Kiss

The Raspberry Kiss is een mierzoete hand & bodylotion met een frisse frambozengeur. Ik vind de Raspberry Kiss als handcrème wel een tikkeltje te zoet, maar zo als bodylotion vind ik hem wel lekker! Je moet wel echte van een zoetere geur houden!

My Coconut Island

Yeahh kokos! Ik houd van kokos en ik krijg daar meteen zomers gevoel van! Hmm dit is echt mijn favoriet.

De geur van exotische kokosnoot in ‘My Coconut Island’ neemt je mee naar de Caraïben en laat je heerlijk wegdromen naar parelwitte stranden en een azuurblauwe zee.

Mijn lichaam én handen worden zeker ontzettend zacht van deze bodylotions en de geur blijft  dan ook redelijk lang hangen. Ik vind het wel lekker dat een geur van een bodylotion nog even om mij heen blijft hangen. My Coconut Island trekt vrij snel in, maar Raspberry Kiss doet er iets langer over om in te trekken. Op één of andere manier smeert de kokos-versie net wat makkelijker!

Wat bieden de Treacle Moon Hand & Bodylotions?

  • Door de rijke samenstelling wordt de droge huid zacht en soepel
  • De bodylotion trekt snel in, zonder een vetspoortje achter te laten
  • De huid ruikt langdurig onweerstaanbaar
  • Dierproefvrije formules, vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën

Conclusie: Mijn voorkeur gaat duidelijk uit naar My Coconut Island, deze geur trekt mij net wat meer dan Raspberry’s Kiss en heb ik dan ook duidelijk vaker gebruikt. De geur blijft goed hangen op je lichaam en de bodylotions trekken redelijk snel in! Ik vind de verpakkingen geweldig, kleurrijk en ze staan er gezellig in de badkamer.

De Treacle Moon Hand & Bodylotion zijn verkrijgbaar bij de grotere filalen van de AH en via de website van AH. De Treacle Moon Hand & Bodylotion kosten per stuk €5,95! (stiekem wil ik One Ginger Morning ook nog toevoegen aan mijn stash, want ik was echt verliefd op die bad- en douchegel)

* deze producten heb ik ontvangen ter review

Tags: