• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
W7 Absolute Lashes Mascara – Blackest Black

W7 Absolute Lashes Mascara – Blackest Black

De W7 Absolute Lashes Mascara – Blackest Black hebben jullie al voorbij zien komen in deze unboxing en gebruik ik inmiddels alweer een langere tijd. Ik vind het prettig om een mascara meerdere malen te gebruiken, voordat ik er een oordeel over kan schrijven. Ik merk namelijk dat ik altijd even moet wennen aan nieuw mascara borsteltje.

W7 is heel erg enthousiast over deze mascara en het schijnt volgens W7 één van de beste mascara’s allertijden te zijn? Dat vraagt om een test natuurlijk!

Dit is een van de topproducten uit het W7 assortiment. Deze mascara creëert een waanzinnige verlenging van je wimpers en dit borsteltje zorgt ervoor dat je je wimpers perfect kunt scheiden. De kleur van deze mascara is diep zwart, zwarter dan dit vind je het niet! Voor deze prijs moet je deze mascara écht geprobeerd hebben! De prijs is iets wat ik ook heel erg interessant vind en W7 is een merk wat de laatste tijd heel erg bezig is met haar mooie palettes.

Deze mascara heeft een klein siliconen borsteltje en dat is iets wat ik vaak heel erg prettig vind! De mascara doet mij qua verpakking en het borsteltje meteen denken aan Benefit The’re real mascara en verpakking lijkt die daar toevallig ook nog eens heel erg op ;). Ik heb de The’re real mascara van Benefit nog nooit geprobeerd, maar ik weet in ieder geval waar de inspiratie voor het maken van deze mascara vandaan is gekomen.

Ik ben wel heel erg fan van een siliconen borsteltje, maar op één of andere manier werken nieuwe mascara’s nooit meteen heel erg goed bij mij. Ik moet gewoon altijd even wennen en inkomen met een nieuwe mascara heb ik het idee haha. De eerste keer dat ik deze mascara probeerde vond ik het maar lastig aanbrengen en kwam er al snel een afdruk op mijn ooglid van het borsteltje. Dat oordeel is nu wat beter en ik pak de mascara er nu wel wat sneller bij. Het is niet mijn favoriet, omdat er ook wat nadelen zijn aan deze mascara wat mij betreft.

Blackest Black heet de mascara, maar van mij mocht deze mascara nog wel wat zwarter zijn als je je mascara zo noemt. Ik heb mascara’s getest die nog dieper zwart zijn dan deze mascara.

Mijn wimpers worden verlengd door de mascara en iets wat volume. Ik heb wel moeite om mijn wimpers er goed mee te te verspreiden/te separeren en ik mis toch wel een intens zwarte kleur!

Conclusie: De W7 Absolute Lashes Mascara – Blackest Black is een betaalbare mascara die heel erg populair is en er zijn voordelen aan deze mascara.. Mijn wimpers krijgen er wat volume, ze worden iets wat verlengd en ze krijgen een mooi zwart kleurtje. Jammer dat ik er wel snel spinnenpoten van krijg, dus je moet echt niet teveel aanbrengen. Voor prijs vind ik hem redelijk, maar ik zag deze mascara wel graag zwarter en mijn wimpers zie ik liever wat meer gesepareerd. Gemengde gevoelens heb ik over deze mascara!

De W7 Absolute Lashes Mascara – Blackest Black is verkrijgbaar voor €5,99 bij Beauty4sale

* Deze mascara heb ik ontvangen ter review 

Tags: