• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
W7 ‘Scarlet Red’ – Scarlet Fever Lipstick

W7 ‘Scarlet Red’ – Scarlet Fever Lipstick

Ik draag heel veel lipstickkleuren en meestal heb ik momenten mijn favoriete lipstickkleur. Dan draag ik weer een maandje graag alleen maar roze lipstick, dan weer nude, maar ook periode dat ik graag rode lipstick draag. De laatste tijd draag ik heel veel plum kleuren, maar ook weer rode lipstick. Ik review vandaag W7 ‘Scarlet Red’ – Scarlet Fever Lipstick . Ik heb laatst toevallig deze mascara van het budgetmerk getest en ik ben heel erg te spreken over deze W7 palettes.

W7 ‘Scarlet Red’ – Scarlet Fever Lipstick komt in een simpele verpakking en ik had ook niet anders verwacht van het budgetmerk. De lipstickhuls is rood met zilver en de kleur van de lipstick is al snel te herkennen in mijn stash. Scarlet Fever is een hele mooie rode tint, met een lichte glans erin. Meestal draag ik een rode lipstick die geheel mat is, dus ik vind dit weer een hele andere toevoeging aan mijn stash.

Ik dacht eigenlijk dat ik meer van de rode matte tinten was, maar ik vind deze kleur ook heel erg mooi! De kleur is goed gepigmenteerd, heel erg goed zelfs, want je moet wel even op een tissue happen na het aanbrengen van deze lipstick, anders zijn je tanden ook heel erg mooi rood gekleurd.

Deze lipsticks blijven lang zitten en hebben een zeer goede dekking door de hoge pigmentatie. Ze hebben een creamy textuur waardoor ze gemakkelijk aan te brengen zijn.  De W7 Fashion ‘The Reds’ Lipstick collectie is verkrijgbaar in 6 prachtige tinten: Soft Lilac, Kir Royale, Forever Red, Scarlet Fever, Burgundy en Chestnut

W7 ‘Scarlet Red’ – Scarlet Fever Lipstick is goed gepigmenteerd en heeft een hele mooie rode, glanzende kleur. De lipstick is zowel op de swatch als op m’n lippen echt knalrood! De lipstick glijdt over je lippen en brengt prima aan. De lipstick blijft twee tot drie uur zitten op je lippen en dan kan je ook prima wat eten nuttigen. De lipstick slijt er af en je kan de lipstick ook makkelijk bijwerken.

De lipstick vind ik goed staan bij mijn bleke haarkleur en ik ben stiekem ook erg benieuwd hoe deze staat als ik iets bruiner ben/ wat meer sproeten heb gekregen door de zon. Dan staat die rode kleur denk ik ook heel erg leuk!

Conclusie: De W7 ‘Scarlet Red’ – Scarlet Fever Lipstick is een mooie, budget lipstick. De rode glanzende kleur vind ik erg mooi staan op mijn lippen en voor de prijs blijft deze lipstick redelijk zitten. Ik ben erg benieuwd naar meer lipsticks van W7!

De lipstick kost nu €2,75 (i.p.v. €3,99) en is te koop bij Beauty4sale.

* Deze lipstick heb ik ontvangen ter review

Tags: