• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
LUSH Valentijn – Heart Throb Bubbleroon

LUSH Valentijn – Heart Throb Bubbleroon

 

Ik maakte laatst een hele gezellige Lush video, met allemaal prachtige, romantische producten voor Valentijn. Lush producten is het enige wat ik wél een leuke bijkomstigheid van Valentijn, voor de rest heb ik daar niets mee. Ik probeerde deze prachtige LUSH Valentijn – Heart Throb Bubbleroon. Dit dubbele hart, ziet er toch heerlijk uit! Ik ben dol op de badproducten van Lush!

De romantiek van een Frans gebakje vind je terug in deze bubbleroon vol sheaboter. Natuurlijk in helderrood, de kleur van passie en hartstocht! Geef je huid een tripje naar het paradijs met de heerlijke etherische oliën en zachte biologische sheaboter in Heart Throb. Tover je water om tot helderrood liefdeswater en geniet. En niet onbelangrijk – de fantastiche geur kun je herkennen van onze body conditioner African Paradise.

Het prachtige dubbele rode hart, met de gouden glitters is echt een plaatje om te zien toch? Het is natuurlijk heel erg zoet, zo het rood met goud, maar ik vind hem echt prachtig! Ik heb dus helemaal niks met Valentijn of met hartjes, maar wel met Lush! Deze Heart Throb Bubbleroon is echt super lekker, ruikt heel erg lekker naar sheabutter, maar ook naar mango en een heerlijke amandelgeur. Hmm de geur is zo lekker en ik vind het heel erg leuk dat het water rood kleurt. De bubbleroon schuimt niet super erg en ik had wel graag wat meer schuim gezien. Ik heb wel de helft gebruikt van deze bubbleroon, dat vond ik wel genoeg.

Ik vind de geur echt super lekker en ik merk in bad meteen dat mijn huid hier heel erg zacht van word. Het bad werd echt meteen knalrood (en mijn handen ook) en ik merk dat er toch wel vrij veel kleurstof in deze Heart Throb bubbleroon zit. Mijn handen waren daarna nog licht rood en ik was meteen bang voor mijn bad met deze rode kleur. Gelukkig was deze kleur makkelijk weg te spoelen uit je bad en liet die ook geen aanslag achter. Dat vind ik altijd erg fijn!

Voor de foto’s houd ik de bubbleroon even onder de kraan en vervolgens heb ik hem daarna verkruimeld onder het water.

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Shea boter, biologische (Butyrospermum parkii butter), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Maïsmeel (Zea mays), Ylang Ylang olie (Cananga odorata), Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia), Geranium essentiële olie (Pelargonium graveolens), Frangipani Absolue (Plumeria alba),Citroenolie, Siciliaanse, Citroenzuur (Citric Acid), Lauraat- 4 (Laureth 4), *Citral (*Citral), *Citronellol (*Citronellol), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool),*Benzyl salicylaat (*Benzyl Salicylate), *Farnesol (*Farnesol), *Farnesol (Farnesol),Coumarin (Coumarin), Geraniol, Parfum (Perfume), Gardenia extract (Gardenia jasminoides), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 19140 (Colour 19140),Sneeuwvlokjes glitter, Gouden glitter, Gouden glanspoeder, Gouden sterretjes (eetbaar)

Conclusie: Dit is echt een heerlijke bubbleroon die fris ruikt, fruitig, bloemig, maar ook een beetje warm. Ik vind de geur heel erg lekker en ik vind ‘m echt prachtig om te zien. De gouden glitters liggen wel wat op je bad, maar op m’n huid vond ik ze gelukkig niet echt zichtbaar (ik houd niet van glitters). Je badwater kleurt echt rood en ik vind zo’n gekleurd bad altijd wel heel erg leuk. Voor een bubbleroon had ik wel iets meer schuim verwacht, dus dat mocht van mij wel wat meer! (zoals de perfecte bubbles van Candy Mountain)

De LUSH Valentijn – Heart Throb Bubbleroon kost €5,95 – 100 gram en is dus (tijdelijk) verkrijgbaar bij de Lush winkels en online

Tags: