• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Outfit – Partyproof met Sacha

Outfit – Partyproof met Sacha

Ik ben niet zo hakjes-type maar ik wil er natuurlijk wel partyproof uit zien. Ik ben erg lang waardoor ik al geen hakken draag omdat ik dan nog langer ben én ik kan er niet oplopen. Je hoeft niet perse hakken te dragen om er partyproof uit te zien. Deze Biker boots van Sacha zien er ook partyproof uit en stoer tegelijkertijd. Dat is iets wat bij mij en bij m’n stijl past. Om het nog feestelijker te maken heb ik gekozen voor een rokje maar wel gecombineerd met een coltrui voor de koude winterdagen.

Ik ben dol op deze bikerboots! Je kan ze erg makkelijk combineren met zowel een rokje maar ik droeg ze ook laatst met mijn leren broek en dat vond ik ook erg tof staan. Deze foto’s zijn gemaakt op 2e kerstdag met heel veel wind. Het was best afzien op de foto’s met mijn panty en ik wilde ook nog even zonder jas haha. Mijn voeten waren wel lekker warm gelukkig maar soms moet je wat over hebben om mooie foto’s te maken.

Ik draag vaak als ik vrij ben wel jurkjes/rokjes omdat ik dat zelf heel erg leuk vind. Met de feestdagen wil ik toch altijd wat meer uitpakken en daar is December dan ook een hele goede maand voor. Het liefst trek ik ook iets nieuws aan en deze trui heb ik nog maar 1 aangehad en ik trok m’n nieuwe laarsjes aan!

Tags: