• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Pure Coconut shampoo & conditioner

Pure Coconut shampoo & conditioner

Dat ik kokos dé zomergeur vind, dat is denk ik wel bekend bij velen van jullie. Ik houd echt van de geur van kokos en nog meer als het zo warm buiten is als de afgelopen dagen. Toen ik een paar weken geleden bij de Big Bazar kwam – daar ga ik net als bij de Action – regelmatig even snuffelen of ik wat leuks tegenkom. Ik kom ook meestal wel wat leuks tegen, zoals dit fijne kleedje voor Simba, maar ook deze Pure Coconut shampoo & conditioner, om nog even in de kokossferen te blijven. Ik spuit regelmatig de Coconut Eau de Toilette van Yves Rocher op mij om weer even lekker zomers te ruiken. De geur vind ik dus fijn, maar wat vind ik nog meer van deze shampoo & conditioner?

De flessen zien er dus wit uit en hebben een inhoud van 500 ML, wat ik nog een vrij grote inhoud vind voor een shampoo/conditioner. De witte flessen spreken mij niet zo aan, omdat ik liever bij de kokosgeur een lekkere tropische verpakking gezien die er uit knalt in het vak. Op de aantrekkelijke kokosnoot na, is de verpakking maar wat saai. De producten bevatten 100% pure kokosolie en geen parabenen.

Ondanks dat er geen parabenen inzitten, zitten er wel SL(E)S in en parfum.  De shampoo bevat 100 % pure kokosolie voor het reinigen en voeden van het beschadigde haar. In de zomer is mijn haar door de zon en het zwemmen al iets droger en de punten zijn nogal beschadigd, dus het was een mooie tijd om deze producten te testen. Ik vind shampoo meestal wel goed werken, heb maar weinig ervaring dat ik een shampoo niet fijn vind. Deze shampoo schuimt lekker (door de SLS), ruikt goddelijk en de werking is prima. Tijd om de conditioner te testen, want die maakt toch wel het verschil vind ik.  Ik vind mijn haar zonder conditioner veel te stroef aanvoelen namelijk.

Ook de conditioner bevat 100% pure kokosolie en na het inmasseren (op nat haar) moet de conditioner 1 tot 2 minuten in werken op het haar. Oh wat word ik gelukkig wat het uitspoelen van deze conditioner, want mijn haar voelt al ontzettend zacht aan als ik de douchestraal op mijn hoofd zet en met mijn handen door mijn haar gaat. Hmm, wat een heerlijke conditioner. Vooral de conditioner is echt een musthave als je van kokos houdt en je zachte lokken wilt. Ik vind trouwens niet dat je de kokosgeur de hele dag blijft ruiken, na een uur vind ik de geur zeker wel vervaagd.

Ingrediënten conditioner

Ik heb de producten een tijd geleden voor €1,99 per stuk gekocht bij de Big Bazar.  Deze producten zijn ook regelmatig voor een leuk prijsje te koop bij de Action.

Tags: