Pure Coconut shampoo & conditioner

Dat ik kokos dé zomergeur vind, dat is denk ik wel bekend bij velen van jullie. Ik houd echt van de geur van kokos en nog meer als het zo warm buiten is als de afgelopen dagen. Toen ik een paar weken geleden bij de Big Bazar kwam – daar ga ik net als bij de Action – regelmatig even snuffelen of ik wat leuks tegenkom. Ik kom ook meestal wel wat leuks tegen, zoals dit fijne kleedje voor Senna, maar ook deze Pure Coconut shampoo & conditioner, om nog even in de kokossferen te blijven. Ik spuit regelmatig de Coconut Eau de Toilette van Yves Rocher op mij om weer even lekker zomers te ruiken. De geur vind ik dus fijn, maar wat vind ik nog meer van deze shampoo & conditioner?

De flessen zien er dus wit uit en hebben een inhoud van 500 ML, wat ik nog een vrij grote inhoud vind voor een shampoo/conditioner. De witte flessen spreken mij niet zo aan, omdat ik liever bij de kokosgeur een lekkere tropische verpakking gezien die er uit knalt in het vak. Op de aantrekkelijke kokosnoot na, is de verpakking maar wat saai. De producten bevatten 100% pure kokosolie en geen parabenen.

Ondanks dat er geen parabenen inzitten, zitten er wel SL(E)S in en parfum.  De shampoo bevat 100 % pure kokosolie voor het reinigen en voeden van het beschadigde haar. In de zomer is mijn haar door de zon en het zwemmen al iets droger en de punten zijn nogal beschadigd, dus het was een mooie tijd om deze producten te testen. Ik vind shampoo meestal wel goed werken, heb maar weinig ervaring dat ik een shampoo niet fijn vind. Deze shampoo schuimt lekker (door de SLS), ruikt goddelijk en de werking is prima. Tijd om de conditioner te testen, want die maakt toch wel het verschil vind ik.  Ik vind mijn haar zonder conditioner veel te stroef aanvoelen namelijk.

Ook de conditioner bevat 100% pure kokosolie en na het inmasseren (op nat haar) moet de conditioner 1 tot 2 minuten in werken op het haar. Oh wat word ik gelukkig wat het uitspoelen van deze conditioner, want mijn haar voelt al ontzettend zacht aan als ik de douchestraal op mijn hoofd zet en met mijn handen door mijn haar gaat. Hmm, wat een heerlijke conditioner. Vooral de conditioner is echt een musthave als je van kokos houdt en je zachte lokken wilt. Ik vind trouwens niet dat je de kokosgeur de hele dag blijft ruiken, na een uur vind ik de geur zeker wel vervaagd.

Ingrediënten conditioner

Ik heb de producten een tijd geleden voor €1,99 per stuk gekocht bij de Big Bazar.  Deze producten zijn ook regelmatig voor een leuk prijsje te koop bij de Action.

15 Reacties

 1. Lisalouise
  27 juli 2013 / 08:56

  Heb je er geen idee Fan, meid? Nee dit lijkt me niets. Ik hou niet van kokos.

 2. 27 juli 2013 / 09:24

  Ik vind de geur van cocos heel erg lekker, dus misschien dat ik deze eens uit ga proberen.

 3. 27 juli 2013 / 09:24

  Klinkt heel erg fijn! Ik ben ook echt gek op de geur van kokos.

 4. 27 juli 2013 / 10:10

  Deze staan op mij te wachten om gebruikt te worden!

 5. 27 juli 2013 / 10:51

  Oeh ben benieuwd wat het voor mijn haar doet. Binnekort maar eens op zoek gaan in de stad!

 6. 27 juli 2013 / 11:45

  Het is dat ik écht niet van de geur van kokos hou, anders was ik zeker even langs de Big Bazar gegaan om deze producten voor zo weinig geld te halen, haha! 🙂

  • 27 juli 2013 / 22:43

   Ik houd ook ECHT niet van de geur van kokos, maar deze geur vind ik zo subtiel dat het me niet stoort 🙂 Misschien bij jou ook niet!

   Fijne review! Ik heb hem in aanbieding bij Kruidvat gekocht. Kostte me ook iets van €2 volgens mij. Fijne conditioner!

 7. 27 juli 2013 / 20:18

  Jaaa, deze zijn fijn! Ik ben net als jij echt gek op de geur van kokos, heerlijk. En de conditioner maakt je haar inderdaad echt ongelofelijk zacht. 🙂

 8. chucky1012
  27 juli 2013 / 23:05

  Deze producten van dit merk zijn echt zo handig en heel goed!
  Ze verkopen diverse producten hiervan bij de toko, afrikaanse shop en surinaamse supermarkets.
  Je hebt er nl. ook bodylotion etc. van!
  Ik ken het al jaren.

 9. 27 juli 2013 / 23:23

  Ik heb het al HEEL lang niet meer gehad maar deze producten zijn heel fijn

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx