• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
Zomerse, frisse pastasalade met geitenkaas

Zomerse, frisse pastasalade met geitenkaas

Pasta’s warm of koud als salade, mij kan je ervoor wakker maken. Ik ben ooit twee weken lang naar Italië geweest en iedere dag keus uit diverse pasta’s is geen straf voor mij. Ik eet graag pasta’s en ook koude pasta salades maak ik graag. Ik maakte een lekkere zomerse versie, met veel pijnboompitjes, rucola en lekkere zachte geitenkaas.Deze combinatie maakt de salade zowel krachtig, als lekker fris!

Dit is een heerlijke salade om te maken als bijgerecht bijvoorbeeld bij een barbecue. Ik heb helaas nog geen tuin om te barbecueën, maar daar komt over een tijdje verandering in. Ik vind het lekker om te barbecueën, maar ik ben na het eten van twee stukjes vlees al vol. Ik vind teveel vlees eten ook nooit lekker, dus ik eet altijd een beetje vlees, maar ik eet wel graag salades erbij.

Ingrediënten:

  • 100 gram geitenkaas
  • 250 gram pasta
  • Ijsbergsla
  • Rucola
  • Pijnboompitten 100 gram
  • Tomaat 300 gram

Kook de pasta volgens de aanwijzingen van het pak. Snijd alle tomaten in stukjes, de geitenkaas in blokjes en was de ijsbergsalade en de rucola. Ik vind het lekker om de pijnboompitjes een beetje te roosteren en ik hussel alles in één bak. Als laatste verkruimel ik de geitenkaas en strooi het over de salade heen. Ik vind de combinatie van pasta, rucola, pijnboompitjes én de geitenkaas super lekker.

Tags: