• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Real Techniques – Starterset

Real Techniques – Starterset

Ik reviewde al eerder een kwastenset van het merk Real Techniques en ik heb ook een hele fijne spons van dit merk. Ik besloot laatst om ook de Startset nog te proberen, omdat ik daar ook al een heleboel goede dingen over hebt gehoord. Aan de andere kant twijfelde ik heel erg omdat ik ook wist dat er in ieder geval één kwast in zou zitten die niet zo goed schijnt te zijn. Ik besloot toch om mijn eigen oordeel over deze kwasten uit te spreken. De kwasten zien er in ieder geval weer erg mooi uit, maar kwasten die er mooi uitzien en niets doen heb je niks aan. Ik ben benieuwd naar deze kwasten, hopelijk zijn het net zulke toppertjes dan die ik al in mijn stash heb zitten.

De Starterset bestaat uit vijf verschillende kwasten:

Deluxe Crease Brush: Deze kan je gebruiken voor het aanbrengen van oogschaduw in je crease, maar ik vind hem daar wel erg groot voor. Ik gebruik deze kwast vaak voor het aanbrengen van concealer, als ik echt dikke wallen heb waar eigenlijk niet aan te beginnen is..

Base Shadow Brush: Deze kwast gebruik om mijn crease wat meer te blenden. Deze kwast pakt oogschaduw niet heel erg goed op, vandaar dat ik hem gebruik voor blenden. Daar vind ik hem wel erg goed voor!

Accent Brush: Een heel fijn, klein en compact kwastje om oogschaduw aan te brengen om één plek. Ik gebruik deze kwast graag voor mijn highlighter in de binnenste ooghoek of langs de wimperrand.  Ook is deze kwast prima voor het aanbrengen van oogschaduw onder je ogen. Dit kwastje werkt erg precies!

Pixel-Point Eyeliner Brush: Ik vind dit totaal niet werken voor mijn eyeliner. Deze kwast is veel te slap en te grof voor eyeliner. Ik gebruik voor eyeliner liever een kwastje die stevig is.

Brow Brush: Kan ik op zich wel mijn wenkbrauwen mee inkleuren, maar je moet wel goed opletten met deze kwast. Je kan er niet hele strakke lijnen mee zetten. Ik kleur mijn wenkbrauwen nooit zo ‘strak’ in, dus ik kan er wel mee omgaan.

Mijn favorieten zijn dus de Deluxe Crease Brush, de Base Shadow Brush en de accent brush.

Waar bestelde ik deze set?

Ik bestelde deze kwastenset niet via een Nederlandse webshop (wat wel mogelijk is), maar bij de webshop Iherb. Je kan helaas nog steeds bij Iherb alleen met een Credit Card betalen, dat vind ik echt een gemis. Gelukkig heeft mijn vriend een creditcard, maar ik betaal liever gewoon zelf met Paypal.  De reden dat ik via Iherb deze kwastenset bestel is, omdat het veel en veel goedkoper is via deze webshop. Ik betaalde nu voor deze kwastenset $22,00 en dat was op dat moment zo’n 15.00.

Op veel Nederlandse webshops, zoals Enchantra betaal je toch als snel €23,00. Dat scheelt toch alweer een heleboel! Als je heel veel besteld op Iherb kan je wel te maken krijgen met invoerrechten, dus let daar op. Ik bestel daarom altijd maar één dingetje en heb nog nooit last gehad van invoerrechten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *