• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Rimmel Provocolips & Smoke ’n Shine eyeliner

Rimmel Provocolips & Smoke ’n Shine eyeliner

Rimmel lanceert weer een hele hoop nieuwe producten, waaronder de nieuwe Rimmel Provocolips & Smoke ’n Shine eyeliner. Ik vind Rimmel een heel fijn merk op het gebied van foundations, lipsticks en nagellak, maar met eyeliners van Rimmel heb ik nog weinig ervaring. De Provocolips had ik nog niet eerder geprobeerd, dus ik vond het erg tof om deze uit te proberen.

Provocalips ‘not guily’

Rimmel lanceerde eerder dit voorjaar de Provocalips! Een lipproduct wat heel erg lang moet blijven zitten (16 uur !!)  en bijstiften! Het product bestaat uit een soort dekkende lipgloss en een topcoat die je na een minuut kan aanbrengen over het kleurtje heen. Ik lees veel berichten over deze Provocalips dat de kleur geweldig is én dat die zo goed blijft zitten dat je hem bijna niet meer van je lippen afkrijgt.  Met een reiniger op basis van een olie krijg je dit product er prima af! De Provocalips staint namelijk in je lippen (en de swatch op mijn arm zat er ook een tijdje) en daardoor blijft het product zo goed zitten.

Ik vond het wel even wennen met aanbrengen, aangezien de ‘randjes’ van mijn lippen niet echt mooi werden. Het leek in het begin alsof ik teveel aanbracht op mijn lippen, waardoor het effect niet al te mooi was. Na even goed doseren is het effect echt prachtig én wauw wat blijft het lang zitten zeg!

Lipstick is vaak irritant, het geeft af en je vriend wil al zeker niet met je zoenen als je lippenstift op heb, je moet het om de paar uur bijwerken, maar dat is met de provocalips verleden tijd! Deze lipstick geeft écht niet af én het blijft urenlang zitten zonder dat je het bij moet werken. €11,99 en vanaf half augustus te koop. 

Smoke ’n Shine eyeliner in Blue steel

Dan is het nu tijd voor de mooie eyeliner, waar ik er dus eentje van heb (en er nog drie kleuren zijn). Vooral deze mooie blauwe eyeliner die de naam Blue steel draagt vind ik erg tof. Een mooie eyeliner die bedoelt is om lekker uit te smudgen!

Laat je verleiden door een intense, smokey look met de Rimmel London Exaggerate Smoke N’ Shine

Automatic Gel Eye Liner. Je ogen worden smokin’ hot! De semi-glanzende, langhoudende eye liner heeft een zachte gel formule waardoor het makkelijker dan ooit is, om de kleuren te ‘smudgen’ langs de wimperrand. Je gebruikt de Exaggerate Smoke N’ Shine Automatic Gel Eye Liner in combinatie met je favoriete oogschaduw of ‘solo’. Het gebruik is echt heel easy. Zet een lijntje langs de wimperrand en vervaag het lijntje met de applicator die aan het einde van de Gel Eye Liner zit, voor een ‘smokey’ effect. Maak je sexy ooglook af met jouw favoriete Rimmel London Mascara en je bent ready to go.

Tip: draag er wel een oogschaduwbasis onder, want anders zit die binnen een paar minuten in mijn crease heb ik ervaren. Met een oogschaduwbasis blijft die prima zitten! Ik vind het heel erg leuk dat je meerdere kanten op kan met de eyeliners. Als gewoon lijntje, maar ook in combinatie met oogschaduw of net als ik gewoon even het lijntje uit ‘smudgen’ voor een lekker rommelig effect. Verkrijgbaar vanaf half augustus voor €6,99

De nieuwe producten vind ik heel erg leuk! Leuke toevoeging op het fijne assortiment van Rimmel. Ik vind de Provocalips heel erg leuk, maar het enige nadeel is dus dat je ze echt wel met een goede reiniger (op basis van olie) eraf moet halen, want anders gaat het er echt niet af. Voor de rest vind ik de Provocalips erg tof en zo’n 8 uur lang zit die prima. Daarna begin de binnenkant van mijn lippen toch iets wat vaal te worden en vind ik het niet meer zo mooi! Geen 16H dus, maar 8 vind ik al prima! De smokey eyeliner vind ik heel erg leuk bedacht en daar ben ik fan van!