• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Twee badproducten van LUSH ♥

Twee badproducten van LUSH ♥

Ik liet al eerder wat nieuwe winteraankoopjes zien van LUSH, maar ik was voordat ik de winterproducten bestelde ook nog even in Amsterdam gaan shoppen en kocht daar onder andere deze twee badproducten. Stiekem kocht ik er drie, maar die had ik al gebruikt voordat ik die op de foto kon zetten. Dezelfde avond was ik meteen in bad gegaan met de heerlijke The Comforter en dat is een lekkere bubble bar. Ik kocht ook nog de gele Fizzbanger en dat is een bruisbal, en ik kocht nog een bubblebar  namelijk de Yuzu en Cocoa Bubbleroon ♥. Ik heb veel verschillende badproducten gebruikt, maar die van LUSH blijven het állerlekkerste. Helaas is alles van LUSH wel aan de prijs, dus ik koop het maar af en toe. Soms mag jezelf toch wel verwennen met een heerlijk product voor in bad!

Yuzu & Cocoa heb ik al eens eerder gekocht, maar toen niks overgeschreven. Dit is een heerlijke bubblebar, waar ik meestal wel twee keer meedoe, omdat ik het zonde vind om deze heerlijke bubblebar in één keer in mijn bad te gooien. Dit is één van mijn favoriete bublebars. Zijdezachte bubbels met de geur van cacao absoluut, tonka, grapefruit en bergamot. De extra virgin kokosolie en fair trade shea butter zorgen voor een heerlijk zachte huid. De bijzondere naam is een ode aan het Japanse Sendai festijn waar men Yuzu macaroons eet. De kokosgeur komt je tegemoet, maar tegelijkertijd ook een hele frisse citrusgeur van de grapefruit. Ik vind deze geurencombinatie heel erg speciaal en ik vind mijn huid zo lekker zacht als ik uit het bad stap. Echt een aanrader!

€5.45 – 100 gram

De Fizzbanger had ik nog nooit geprobeerd, maar ik vond het heel erg leuk om te horen dat deze echt knettert in bad. Ik zag ook meteen van die ‘knetterstukjes’ die mij meteen deden denken aan knetterijsjes van vroeger, yeahh. Die waren favoriet en dat haalde mij over op de Fizzbanger mee te nemen.

Een ware badsensatie voor je zintuigen. De geur van appeltjes en kaneel (verfrissend en opwekkend), je bad verandert van kleur terwijl je erin zit, van geel naar blauw tot groen, en als je goed luistert hoor je je water knetteren! Dat komt weer door de knettersnoepjes die in de bruisbal verwerkt zijn. En natuurlijk is het een feest voor je huid en geest, even lekker ontspannen in een heerlijk bad! De kleur is iedere keer anders en ik ben dol op de geur van kaneel die vrijkomt. Ik neem volgende keer als ik weer in A’dam ben zeker weer even een Fizzbanger mee. Ik vind de geur van kaneel heel erg warm, maar tegelijkertijd ruik ik ook een lekkere frisse geur. Je hoort het water echt knetteren en ik vind het een leuke bijkomstigheid!

€4,95 – 180 gram

LUSH is mijn favoriete winkel als het aankomt op badproducten. Een lekker groot assortiment aan badproducten en met bepaalde dagen Halloween, Winter/kerst en Pasen komen er o.a. speciale badproducten uit die tijdelijk verkrijgbaar zijn! Ik neem altijd een kijkje bij de LE producten en soms plaatst ik dan ook een bestelling!

Tags: