• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Waarom vroeg opstaan fijn is.

Waarom vroeg opstaan fijn is.

Ik ben iemand die altijd redelijk op tijd opstaat op mijn vrije dag(en) en andere mensen noemen dat zelfs erg vroeg. Ik word ook wel eens voor gek verklaard omdat ik dus gewoon mijn wekker zet op mijn vrije dagen haha, maar zo zit ik nou eenmaal in elkaar! Ik ben sowieso de ene keer meer een ochtendmens, maar ik kan in de weekenden ook wel laat naar bed gaan en dan gaat het in de avond ook prima. De hele dag maar in je bed liggen is toch super zonde van je tijd én van 10 x snoozen word je echt niet gelukkiger . Waarom vroeg opstaan fijn is (voor mij dan). Kan natuurlijk zijn dat je helemaal niet van vroeg opstaan houdt en het liefst zo lang mogelijk in je bed blijft. Misschien dat je na deze tips toch wat vaker vroeger je wekker zet.

Waarom vroeg opstaan fijn is.

  • Je hebt de hele dag nog voor je wanneer je vroeg opstaat
  • Sporten in de ochtend zodra je wakker wordt is het lekkerste wat er is. Ik merk ook dan dat ik de beste resultaten boek.
  • Ik kan beter plannen als ik vroeg mijn bed uitkomt en wat nog fijner is dat je planning ook afkomt. Ik ben dan wel echt een planner en ik vind het prettig om op mijn vroege dag een to do list te maken.
  • Het is tenminste rustig om 9 uur in de Primark en allerlei andere winkels
  • Ik merk dat ik meer energie heb als ik vroeg opsta
  • Je stresst veel minder, want je hebt lekker overal de tijd voor
  • Als het lekker weer is, is het toch super zonde als je de hele dag in je bed ligt?

Sta jij liever vroeg op zodat je net als ik zodat je de hele dag nog voor je hebt en een planning kan maken voor jezelf wat je die dag wilt gaan doen. Of lig je toch liever tot 12 uur in bed te zappen naar tv programma’s?