• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Yankee Candle Votive

Yankee Candle Votive

Ik heb al eerder geschreven over de Yankee Candles. Ik brand heel graag de waxtarts, maar de votives vind ik ook heel erg leuk om zo nu en dan eens te kopen. Ik had er thuis nog een paar liggen en kocht vier nieuwe bij I love beauty. De votives zijn kleine kaartjes. De Yankee Candle Votice hebben 15 branduren en ik vind ze heel erg leuk om te branden, maar ook om cadeau te geven. Het is toch net weer wat groter dan een waxtart, waardoor ik het leuker vind om ze bijvoorbeeld bij een leuk kaarsenblad te doen. Bij I Love Beauty waren de Yankee Candles meegekomen met de stand van Makeup Musthaves, waar ik regelmatig eens iets bestel. De aanbieding was dan ook twee votives voor 5  euro en dat vond ik heel erg fijn! De geuren Pain au Raisin & Gingerbread Maple waren nieuwe geuren voor mij, de andere heb ik al in huis en kocht ik voor een cadeautje!

Ja Yankee Candles zijn heel erg duur en ik weet dat er mensen zijn die het onzin vinden om zoveel geld uit te geven aan een ‘simpel kaarsje’. Ik vind het echt heerlijk en ik vind het leuk om af en toe mijzelf te verwennen met e en Yankee Candle. Wel vind ik de jars echt heel erg duur en ook ik ga geen 30 euro uitgeven aan een kaars.

Black Coconut heb ik in voorraad in huis! Ik heb nog een votive, maar ook waxtart en deze kocht ik dan ook voor een cadeautje. Inmiddels heb ik hem al weggegeven en ben ik erg benieuwd wat die vriendin ervan vind. Ik vind het een heerlijke geur. De geur van kokos natuurlijk, maar gecombineerd met hout! Ik vind hem heel erg bijzonder.

Yankee Candle Gingerbread Maple roept herinneringen op van vers gebakken peperkoek. Een heerlijke lekkernij met de warme geur van kruidnagels en Esdoorn. Deze geur is zo lekker! Ik vind de geur heel winters en ik ben groot fan van deze geur!

Yankee Candle Pain Au Raisin is de prikkelende geur van in cognac gewelde rozijnen, gebakken in romige vanilledeeg en bestrooid met kaneel. Jaaaaaa kaneel! <3 Ik ben dol op de geur van kaneel en vanille! Super lekker is deze en ik lust wel een rozijnenbroodje! Dit is denk ik wel echt mijn favoriet, die moet ik hebben in wat tarts!

Yankee Candle Ginger Dusk is een heerlijke frisse geur met scherpe kruiden en een vleugje zoete citrus. Deze geur heb ik dus al eerder gehad en ik vind hem zo bijzonder. Lekker kruidig, maar ook fris door de citrusgeuren. Ik vind hem heel erg lekker!