• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Secret Elf Surprise 2015

Secret Elf Surprise 2015

In september dacht ik er voor het eerst aan, de Secret Elf Surprise! Ik had al gehoord dat er dit jaar weer een nieuwe versie zou komen, dus daar wilde ik heel erg graag aan meedoen. Het is zo leuk om je eigen wishlist samen te stellen, maar ook om een pakketje voor iemand anders te maken. Ik heb dit jaar dan ook weer m’n wekker om 9 uur gezet om op tijd mijn pakketje te kunnen open maken! Ik had dit jaar echt een vermoeden wie het zou zijn.

Ik had een heel snel elfje en ik had al gelezen dat Kaylani alles al had ingepakt, af had en haar pakketje had versierd. Mijn pakketje kwam echt heel erg vroeg in december al binnen. Toen ik het prachtig versierde pakketje van de postbode aanpakte gingen alle alarmbellen rinkelen.. Ik, als echt speur-elfje ging dus alle tweets weer terug lezen en toen kon ik het niet vinden… Had ik het nou verbeeld, of was het weer verwijderd? Ik zei het 24 december nog tegen Tim en die zei nog Kaylani, wat een mooie naam! Mijn elfje stelde hele leuke geheime vragen, dus dat vond ik super tof!

Met het vermoeden wie het was ging ik natuurlijk mijn pakketje open maken en ik had gelijk yes! Ben ik toch niet helemaal gek geworden en het bleek ook dat ze d’r tweet had verwijderd. Ik ben een echt speurelfje en ik houd alles in de gaten! Ik vind het ook heel erg leuk als er actief over getweet wordt! Ik vind het heel erg leuk om alles intensief te volgen en af te tellen tot eerste kerstdag om 10 uur!

Simba vindt dit soort frutsels heel erg interessant, dus haar aandacht was ook gelijk gewekt! Ik vond de sneeuwpop heel erg tof op de buitenkant, echt heel erg leuk versierd! Mijn oog werd ook iedere keer naar het pakketje getrokken, want ik had hem al een tijdje in huis en onder de kerstboom geplaatst. Iedere dag heb ik wel even contact gehad met meneer sneeuwman haha.

Wekker gezet om 9 uur en 10 uur zat ik lekker in mijn pyjama beneden op de bank de minuten af te tellen. Ik ben dan net een klein kind en kan echt niet wachten!

Voor de makkelijkheid even een mooie collage gemaakt van een deel van alle leuke dingen! Het was zoveel dat ik niet alles op de foto kon zetten anders zou het wel een heel lang verslag worden. Ik vind het heel erg leuk om alles zo in een collage te zien en wat ben ik verwend. Echt zoveel leuke dingen en dit soort rietjes gebruik ik bijvoorbeeld graag met het maken van food-foto’s. Simba vond het ook een feestje om te zien en kijk die nieuwsgierige oogjes!

Dank je wel Kaylani voor het geweldige pakketje! Al leuke dingen, de lekkere theesmaakjes, de heerlijke waxmelts! Ik vond het allemaal heel erg leuk! Simba vond haar eten heel erg lekker, leuk ook dat je aan haar had gedacht. Vind het altijd erg leuk als het pakketje persoonlijk is! Je hebt mij echt enorm verwend! Leuke dingen van mijn wishlist zoals de Shea lip butter van TBS, de velvet mat lip lacquer, de vijzel en alle Yankee Candles! Heel erg bedankt voor alles en de lieve extraatjes! Ook vind ik het het erg leuk dat ik twee jaar geleden een pakketje voor jou mocht samenstellen en ik er nu eentje van je ‘terug krijg’.