• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
MUA Lip Switch – Persian Plum

MUA Lip Switch – Persian Plum

Een lipstick die ik al een tijdje in huis heb is dit leuke lipstick duo van MUA. Dit is de MUA Lip Switch – Persian Plum en ik vind het een heel erg leuk kleurtje. Het concept van MUA met de gloss en lipstick in één, de zogeheten Lip Switch heb ik al eerder eens geprobeerd. Ik probeerde toen de Mua Lip Switch in Hot Fuchsia, een echt zomers kleurtje en ik maakte daar ook een lekkere kleurrijke look mee. Dit is meer een herfst kleurtje, een mooie plum kleur! Ik ben dol op plumkleuren in de herfst en ik was erg benieuwd naar de kwaliteit ervan. Vooral de lipstick vind ik erg interessant, met glossjes ben ik nooit zo blij.

De verpakking vind ik wel lekker opvallend, maar tevens vind ik het wel echt uitstraling hebben voor een budgetmerk. Niks mis mee, want met een prijs van €4,99 vind ik het nog zeker onder de budgetmerken vallen. Mua is een merk wat ik de laatste tijd steeds meer ontdek, zoals de fijne MUA Velvet Lip Lacquers die ik erg prettig vind.

De lipstick is een matte lipstick, maar dat zie ik er niet helemaal van af. Mat is die gewoon niet echt, maar meer een semi- matte lipstick met hier en daar een klein beetje glans. De lipstick voelt wel zo droog aan als een matte lipstick. Ik had de lipstick liever nog matter gezien. De lipgloss is wel een stuk glanzender. De kleur van de lipstick vind ik wel heel erg mooi, dat vind ik bij de lipgloss weer wat minder.

Ondanks dat de lipstick niet heel erg mat is vind ik hem wel heel erg mooi (bovenste foto’s). De lipgloss vind ik een ramp, want die krijg ik niet netjes aangebracht. M’n lipstick wordt er helemaal door weggeveegd en wordt vlekkerig en dat vind ik echt niet mooi. Van mij mocht alleen de lipstick worden uitgebracht. Leuk idee de Lip Switch, maar niet als het product eronder lelijk vervaagd wordt zodat je de producten niet samen kan gebruiken.

De MUA Lip Switch – Persian Plum is te koop voor €4,99 bij onder andere Kruidvat online en in sommige grotere Kruidvat filialen.

Tags: