• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
GOSH Velvet touch lipliners

GOSH Velvet touch lipliners

GOSH heeft een super leuke herfst/winter collectie gelanceerd en ik deelde al eerder de GOSH Velvet Touch Lipsticks met jullie. Ik was super tevreden over deze lipsticks en nu is het de beurt aan twee van de drie Velvet Toch Lipliners. Deze lipliners zijn in leuke aanwezige kleurtjes en zijn totaal mat. Voor perfecte lippen zijn lipliners een echte musthave en ik zou liegen als ik zeg dat ik ooit eerder een lipliner heb geprobeerd. Eerste keer dus voor mij de lipliners. Ik heb er wel heel veel over gehoord, maar het is nooit eerder in mijn opgekomen om een lipliner aan te schaffen zodat mijn lipstick beter blijft zitten. Wat ik een voordeel van deze lipliners vind, is dat je deze lipliners ook ‘los’ kan dragen als een soort matte lipstick.

Verpakking

De verpakking is zoals wij van GOSH gewend zijn. Gewoon een mat potloodje en ik zou ze eerder vanwege de verpakking aanzien voor oogschaduws.

Swatches

Wauw ik ben echt onder de indruk van de swatches. Wat een pigment, wat een kleur en de potloodjes zijn echt waterproof. Ze hebben nog een paar dagen op mijn arm gezeten, doordat ik ze niet meteen van mij arm had afgeveegd. Ik vind de oranje (flirty orange) echt heel erg tof en die heeft ook een betere pigmentatie dan Cardinal Red. Die op de lippen totaal niet egaal aangebracht kan worden.

Flirty Orange aangebracht als liner. Helaas heb ik geen bijpassende lipstick om te bekijken of mijn lipstick door de liner beter blijft zitten. Ik ben toch niet zo gek op lipliner, waar ik nieuwsgierig naar was, was of ik de lipliner als lipstick kon aanbrengen. Dat beloofd GOSH namelijk en dat wekt meteen mijn interesse.

Wauw wat is Flirty Orange een plaatje. Super super mat en een toffe kleur! De lipliners voelen wel wat droog aan, maar daar heb ik vaker last van met matte lipsticks.

Cardinal Red is een lastige kleur om aan te brengen. Ik krijg de kleur niet gedekt op mijn lippen en al helemaal niet egaal aangebracht. Jammer, want de kleur is op zich best mooi.

Conclusie

Ik vind Flirty oranje als lipstick echt geweldig. Wat een mooie, matte en unieke kleur! Ik vind oranje echt een tof kleurtje! Het aanbrengen gaat heel erg makkelijk van deze kleur en het blijft echt urenlang zitten. Ik vind wel dat matte lipsticks/liners, dus ook deze mijn lippen wat uitdrogen. Een goede lipbalm daarna is geen overbodige luxe. Cardinal red en ik konden het echt niet worden met elkaar. De kleur dekt niet, brengt niet mooi egaal aan en is gewoon niks aan zo. Jammer, want ik was na Flirty Orange zo onder de indruk. Flirty orange ga ik zeker veel dragen!

Verkrijgbaarheid

De GOSH Velvet touch lipliners kosten €7,79 en zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.