• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Sleek | Arabian Nights palette (LE)

Sleek | Arabian Nights palette (LE)

In deze unboxing kwam dit mooie palette al voorbij en vandaag review ik dit palette! Arabian Nights is een palette van Sleek en dit palette is tijdelijk verkrijgbaar. Sleek wordt trouwens binnenkort ook verkocht bij een geselecteerd aantal filialen van V&D (Hoofddorp, Dordrecht, Heerlen, Rotterdam Zuidplein, Roosendaal en Amsterdam Noord). Dat is ook echt top nieuws en Amsterdam Noord is lekker dichtbij voor mij! Ik vind het kartonnen doosje echt top, wat een mooi Arabisch printje en wat jammer dat Sleek nooit het printje doorvoert op het standaard mat zwarte doosje. Arabian Nights is een wat donkerder palette, met mooie donkere kleuren, maar ook met heel veel glitters. Ik heb zoiets nog niet in mijn stash en eigenlijk heb ik toen ik het palette zag binnenkomen, maar heel weinig soort gelijke kleuren in mijn stash. Kijk mee voor mijn review + look

Verpakking

De verpakking valt na het kartonnen doosje, totaal niet op in mijn stash. Ik heb heel veel Sleek palettes dus iedere keer als ik een palette zoek, dan moet ik alle mat zwarte doosjes bekijken voor het juiste palette. Ik heb het al eerder gezegd, maar ik zou het top vinden van Sleek als ze voor iedere palette een ander printje op de voorkant doen. De doosjes bewaar ik vaak wel even, maar ik vind het irritant om ze continu in en uit het hoesje te halen.

Pigmentatie

Ik vind de pigmentatie van Sleek palettes over het algemeen echt top! De gouden highlighter vind ik een beetje grof en stroef aanvoelen en brengt erg lastig aan. Ik had de pigmentatie van de gouden kleur echt beter verwacht, die stelt mij wel een beetje teleur. De rest van de pigmentatie vind ik heel erg goed!

Swatches

Scheherazade’s tale – Gold Souk – Aladdin’s Lamp – Genie – Black Magic – Stallion

Sultan’s Garden –  Hocus Pocus – Simbad’s Seas – Sorcerer – Valley Of Diamonds – 1001 Nights

Wat een prachtige tinten! Hoe verzint Sleek het toch iedere keer weer om zo’n geweldige palette samen te stellen. Ik vind het erg leuk dat er donkere tinten in dit palette zitten gecombineerd met felle tinten. Stallion vond ik echt een onwijs stroeve tint en van de highlighter Gold Souk had ik gewoon een andere, minder grove structuur verwacht. De rest van de oogschaduws vind ik ontzettend tof, lekker glitterig en vooral stuk voor stuk eigen.

Conclusie

Ik vind het echt een top palette, waar je onwijs veel kanten op kan. Ben je gek op natuurlijke tinten en wil je niet teveel experimenteren met kleuren? Dan is dit palette niets voor jou, maar ben je gek op experimenteren en wil je iedere dag het liefst een andere ooglook dragen? Dan is dit palette zeker een aanrader. De oogschaduws voelen boterzacht aan en zelfs een beetje fluweel-achtig! Ik vind de namen heel erg tof en ik vind de kleurencombinatie echt top! Ik ga zeker snel nog aan de slag met de blauwe en paarse tint. Ik koos nu voor een groene met bruine look, die vond ik namelijk mooi matchen met mijn streepjes vest.

Verkrijgbaarheid

Sleek Arabian Nights i-Divine Eye Shadow Palette € 9,99 te koop bij diverse webshop. Ik kocht mijn palette bij de shop van Miss Lipgloss.

Tags: